Seiten

Dienstag, 2. August 2011

Hjemme hos os // Bei uns zu Hause
Jeg elsker at flytte rundt på møbler - faktisk har jeg en sygelig tendens i den retning, men her i vores hus er der absolut ingen mulighed for at flytte rundt på noget som helst andet end på stolene omkring bordet... Sommeren er derfor en fest - da kan jeg nemlig flytte rundt udenfor ;)
 ...når jeg kigger på vores vægge ser det altså ikke så tomt ud som på billederne. Mærkeligt, hva? Nå, det kan jo så være at jeg kan overvinde min hul-angst og få hængt noget mere op sådan lidt hen ad vejen, måske endda som kompensation for omrydningen omrytningen??? Jeg vidste at det her bloggeri ville sætte gang i noget ;) 

Ich habe eine unbefriedigte Umräummacke - hier ist einfach kein Platz zum Möbel schieben - ich kompensiere durch Umräumen und Umsortieren in den Schränken (wie laaaangweilig...) ;)
...komisch, im wirklichen Leben sehen die Wände gar nicht so leer aus - hm, vielleicht muss ich doch meine Abneigung Löcher in fast neuen Wänden zu schlagen, überwinden - o la la...


11 Kommentare:

Malene hat gesagt…

Jeres hus ligner altså lidt mit drømmehus. Sådan som jeg forestiller mig, det godt må se ud engang :)

christina hat gesagt…

tak :) ja, gamle huse er mums - trævinduer og gulve der lever og knirker... faktisk var gulvene det første jeg kiggede på da vi så huset for første gang ;)
hvorfor fungerer det nu ikke at jeg anmelder mig under min google-konto - jeg VIL ha´ mit billede på, i går fungerede det...

bare WUNDERBAR hat gesagt…

I bor rigtigt rigtigt fint og dejligt.. :)
Mange fine kombinationer og sager.. :)

bare WUNDERBAR hat gesagt…

Kan man mon sende dig en mail? :)

Christina hat gesagt…

har lige sendt dig min mailadr. kh christina

bare WUNDERBAR hat gesagt…

og har lige sendt dig en mail.. ;)

Christina hat gesagt…

og wups, har lige sendt en tilbage :)

Louise hat gesagt…

Ej hvor bor du bare fint... Virkelig flot.... Skønne skønne hus, fede slidt møbler, flotte hvide gulve og skønne farveklatter her og der....

Kreativista i Boligrum hat gesagt…

WAUUUW sikke et fantastisk hus, og sikke en dejlig blog. Vi har lige selv solgt huset, overtager først det nye til december. Mit nye hus ligner faktisk lidt dit :-) Skal lige høre angående dit SMEG køle/fryseskab? Jeg er selv hooked på det, dog kun som køleskab. Anbefaler du SMEG? Jeg har straks koblet mig på som fast. Kh Maria

Christina hat gesagt…

louise - jeg ææælsker møbler med patina - og gulvene er flotte, ja, men man kunne støvsuge 2 gange om dagen - jeg synes faktisk her er pænest når jeg ikke har briller på ;)

maria - velkommen herinde :) et lille mini hus med et kæmpe køleskab ;) vores har minifryser og egentlig normal plads indeni, men til 6 personer er det for lille, vi har ekstra køler stående i kælderen... prisen burde efter min mening også indbefatte mere teknisk blabla - altså overhovedet ikke praktisk i vores tilfælde - meeeeen, jeg vil hellere ha´ et flot køleskab end et praktiskt ;) jeg elsker det, en dejlig gave fra kærestens forældre :)

Louise hat gesagt…

I know, vi har selv hvide gulve... Men det praktiske er at det også let kan tørres af:-9

Kig evt. forbi min profil hvis du får tid....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...