Seiten

Montag, 15. August 2011

Malet skab og krussedullekunst // Schrank gestrichen und Kinderkunst

Endelig fik vi malet vores køkkenskab og sat låger i - meeeennnnn, det ser da lige lidt for hvidt ud altsammen. Så indtil der kommer noget tapet på får ungernes billeder lov til at smile til os fra skabet :)

Endlich haben wir es geschafft unseren Küchenschrank anzustreichen und Türen einzusetzen, aber es sieht irgendwie alles etwas zu weiss aus... Bis ich es schaffe die Türen zu tapezieren werden die Kinderzeichnungen uns vom Schrank aus anlächeln :)

Om et par dage har kæresten og far til Frans fødselsdag, så der er blevet malet på lærred med edding :)
Enkelt, fint og lavet med små tykke fingre ;)

Weil der Liebste und Papa von Frans in ein paar Tagen Geburtstag hat, gibts Kinderkunst - Leinwand bemalt mit Edding.
Fein und von kleinen dicken Fingern gemacht ;)

5 Kommentare:

Malene hat gesagt…

Ellers et fedt køkken med dejlige farveklatter, men du har nok ret i at skabet er lidt hvidt. Tegningerne pynter, men måske nogle farverige greb kunne gøre en forskel?

Christina hat gesagt…

jeg havde jo lige 2 liggende ;) faktisk skulle grebene så males, for de kan ikke skrues af og det kommer vist til at se lidt mærkeligt ud... derfor tænkte jeg at det kunne være fint med noget tapet (og hvis det bliver for meget så kan jeg bare vende skabsdørene om ;) ) eller jeg maler skabet om igen - suk... eller en plakat, et eller andet grafisk noget...

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Skøøøønt skab og meget fin krussedullekunst! :-)

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

Hvor er det fint :)

Christina hat gesagt…

I er altså ret søde :) helt ærligt, jo mere jeg kigger på det desto mere irriterer det mig at det ser kedeligt ud og det der tapet-noget er bare alllt for meget. was solls, hvidt er ok, bare heltnormaltdødkedeligthvidt, nå... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...