Seiten

Sonntag, 11. September 2011

På 2. sal... // Im 2. Stock...

bor Dodo og Mikkeline... Men inde hos dem har jeg fotoforbud - det er ikke kun deres værelser jeg ikke må vise på bloggen, de vil faktisk heller ikke selv fotograferes - så det nærmeste jeg kommer pigerne og deres værelser med fotoapparatet er det lille podest foran deres døre. Her er ikke dagslys, men alt er malet hvidt så det virker lyst alligevel. Faktisk bruger vi ikke "rummet" - men det er da meget hyggeligt at det er der og jeg elsker de skrå vægge deroppe :)

wohnen Dodo und Mikkeline... Bei den Mädchen habe ich Foto-Verbot - es sind nicht nur ihre Zimmer die nicht für den Blog fotografiert werden möchten - auch sie wollen nicht gerne hier auftauchen... Somit gibt es keine Bilder von Mädchenchaos ;) Dafür vom Podest vor den Zimmern - hier gibts kein Tageslicht, aber dadurch dass die Böden und Wände weiss sind wirkt es trotzdem hell. Eigentlich benutzen wir den "Raum" nicht wirklich - aber schön zu haben und ich mag die gemütliche Sitzecke - mit ein bisschen Phantasie könnte man es sogar unsere Bücherei nennen...

BoghjørneSå´n ser det ud når man kommer op ad trappen, der er ikke meget plads...Pigeting...Og så går vi ned igen...5 Kommentare:

Louise hat gesagt…

ihh hvor er det fint, og der er det smukke voksdug igen... Det er jeg vild med.

Pungen, har du selv lavet den???

Iben Lykke Andersen hat gesagt…

Der ser bare så hyggeligt ud, skønt at have plads til et "rum" kun til hygge :-)

Marina hat gesagt…

Det ser hyggeligt ud og jeg synes det er super fint at du respekter deres ønske om ikke at blive fotograferet.

Christina hat gesagt…

louise - det er bare bordet fra legehuset jeg har sat ind, så kan det hygge indendøre indtil foråret :)
nej, pungen er købt... fin, ik´?

iben - tak, jeg nyder også de der små steder rundt omkring i huset og haven der ikke skal "kunne noget" hvis du forstår hvad jeg mener :)

marina - det er helt ok hvis de ikke vil og selvfølgelig respekterer jeg det - selvom jeg jo nok engang imellem "savner" dem herinde. i det mindste fik jeg lov at putte et par billeder på side"rullen" :)

Louise hat gesagt…

ja så pynter det da også hele året, det var da smart:-)

Er der billeder fra legehuset her inde, det kan jeg ikke huske...

Jo pungen er da helt vildt fin:-9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...