Seiten

Montag, 24. Oktober 2011

2 kopper og en kasse... // Mano-Tassen und eine Kiste...


De her dejlige Mano-kopper kiggede jeg på da jeg var i DK sidst - men jeg fandt dem kun som 2 i en æske - og da jeg ikke ville ha´ 2 ens købte jeg ikke nogen. Så fandt jeg dem her i en tysk internetshop og slog til da de også var ret billige - men, øhm, faktisk tror jeg at jeg har fået købt mig nogle i mini størrelse??? Manden kan ikke bruge dem da de er for bitte til hans hånd! Så nu kan jeg altid vælge farve - der er ingen der har snuppet yndlingskoppen væk ;)

Hos IKEA havde de en overgang de hersens trækasser, som jeg tit herinde har set malet og med tapet - før i tiden havde jeg faktisk et par stykker af dem, men de er landet hos ungernes far og de var ikke til at drive op igen - hver gang jeg leder efter noget specielt dér er det ikke at få mere, sådan var det med sofaen, med lågerne til køkkenet og det slemmeste : de har ikke længere de gode stearinlys i 50er pakken!
På den sidste IKEA-tur så jeg så at de havde fået kasserne igen, der kom lige et par stykker med hjem til div. hyggeprojekter :) Og den første blev færdig i går mens alle ungerne og manden var i gang udenfor.
Ret smart til alle ledningerne til kameraet og iPhone-oplader og alt det der altid ligger og flyder.

radikaloprydning af køkkenbord - ellers nul plads til armene og papiret...


fint fiskepapir :)

og da jeg ikke har råd til Eames-knagen må House Doctor være ok...

Ich liebe dänisches Design, diese Tassen von kähler wollte ich lange haben - sie "liegen" perfekt in der Hand und die Farben sind toll. In DK habe ich sie bisher nur in 2er Sets gesehen, jedoch immer 2 in einer Farbe und deswegen hatte ich bisher keine gekauft. Letztens fand ich sie dann in einem deutschen Internetshop und da sie super günstig waren musste ich zuschlagen. Befürchte aber es gibt 2 Grössen, denn die hier sind so klein dass der Mann sie nicht benutzen kann  - nicht weiter schlimm, dann ist die Lieblingstasse morgens nicht weg - aber ich hatte sie grösser in Erinnerung. Egaaalll :)

Sonntagsprojekt war - neben gefühlte 100 Waschmaschinenladungen - die IKEA Kiste zu verschönern - bisschen Farbe und Papier/Tapete und schon ist ein kleines feines Schränkchen für die ganzen Kamerakabel und Handy-dings fertig :)

10 Kommentare:

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Hvor er den skøn skuffedims og nogle super dejlige stykker papir til skufferne! Bare den var min :-)

Louise hat gesagt…

Ja der må jeg tilslutte mig, den skuffedims er jeg da også ret vild med... Den har du gjort super super fin:-)

Hmm, findes de kähler krus i to forskellige str. Det vidste jeg ikke, Men måske jeg så ikke har de små, sys da ikke de virker små i hvert fald :-) :-)

Men dejlige billeder som altid, der er hyggeligt hos dig.

Camilla Wedel Sivertsen hat gesagt…

Uhh hvilken spændende blog du har her. Tak fordi jeg fandt frem til dig - bliver fluks fast læser og går på opdagelse!

Malene hat gesagt…

De kasser har jeg også ledt efter, men endnu uden held.

Pfefferminza hat gesagt…

Total schön, deine frisch tapezierte Ikeakiste! Hab auch so eine, die wartet auch auf´s beklebt werden...=)
Liebe Grüße,
Britta*

Christina hat gesagt…

pimp me up - rie elise larsen pynter altid :) blev ret glad da jeg fandt skuffedimsen igen hos ikea... godt nok mindre end før i tiden, men hva´, så går det hurtigere ;)

louise, de kählerkopperne er ca. 6 cm - eller var det 8? - høje. og der er kun plads til en hurtig kaffe ;) men fine er de :)

camilla - tak fordi du gider læse med :) det er dejligt når nye finder herind...

malene - de var vidst "vergriffen" ret længe - måske er de igen kommet på programmet? ellers kan jeg jo sende ;)

britta - geht total schnell und macht was her, lohnt sich auf jeden fall. ich hätte ja gerne ganz viele übereinander gestapelt -sieht bestimmt super aus :)

Unknown hat gesagt…

Hej Christina:0)
Hvor har du fundet det gule tapet med hjerterne med det gule? Det er så fint!!!
Elsker dine billeder herinde fra:)
Vil gå på opdagelse herinde hvor jeg bare sidder med Alba i armene:0)

Christina hat gesagt…

mama lola - hvor lyder det hyggeligt :) den der babytid er bare fantastisk...
det gule tapet har jeg fundet i de blå haller, ved haslev på sjælland. det er min første rulle tapet og jeg ææælsker den :) men er med på en bytter hvis du er interesseret og har noget ligeså lækkert ;) håber du hyggede dig herinde... kh christina

Henny hat gesagt…

Smuk skuffedims.

Og jeg er sikke rpå du får meget glæde af knagerne. Vi har dem også rundt om i huet, så de giver et farvepist hist og her.

Christina hat gesagt…

henny - tak :)
ja, de er fine, knagerne - men jeg ved stadigvæk ikke helt hvor de skal hænge. hvis vi hænger dem i gangen så er de jo konstant gemt bag mindst 6 børnefrakker og 4 huer plus alt det løse... måske til tasker - forbudt til frakker! mon det fungerer ;)?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...