Seiten

Mittwoch, 19. Oktober 2011

... pimping Berta


Jeg hører ikke til dem der giver ting kælenavne, min bil hedder bil og min vaskemaskine er - selvom det nok er verdens bedste opfindelse - bare vaskemaskine... Meeeeen min symaskine hedder Berta, hun er ældre end mig og ser fantastisk ud :) Det eneste den har brug for er olie - og det meget meget tit - men så kører den altså også bare derudaf...

Idag har jeg haft en hænge dag - en af dem hvor man ved at man skal lave en masse og ikke når noget rigtigt - så i stedet for at lave noget legede jeg med masking tape - jeg har nemlig endelig fundet en butik hernede som sælger det og nu har jeg så hele 5! ruller i stedet for de sølle to jeg startede med :)
Med pimpet Berta fik jeg syet 2 puder af de lækre håndklæder jeg fandt i går hos loppemanden. Jeg synes at de er blevet fine, så de lander på shoppen i morgen...

Nur meine Kinder haben Kosenamen, mein Auto heisst Auto, die Waschmaschine - obwohl sie wahrscheinlich die beste Erfindung ist - heisst Waschmaschine. Nix tuttelüt hier, bis auf meine Nähmaschine - sie heisst Berta - sie ist älter als ich und sieht fantastisch aus, alles was sie braucht ist literweise Öl und das ziemlich häufig. Aber dann läuft sie auch super zuverlässig :)
Ich hatte heute (eigentlich) viel zu tun, aber es war einer dieser Tage wo ich alles vor mir hinschiebe und nix schaffe... Dafür habe ich mit masking tape gespielt - Berta gepimpt :) und dann 2 Kissen aus Handtüchern genäht - etwas ungewöhnlich - aber ich finde sie suuuuper und morgen landen sie im Shop...

Mit den anfänglichen 2 popeligen Rollen masking tape konnte ich nicht so viel anstellen aber jetzt wo ich einen Laden um die Ecke gefunden habe der mt verkauft, werde ich wohl in Zukunft noch das ganze Haus damit bekleben :)


7 Kommentare:

Katrine Neontråden hat gesagt…

Berta er lækker og puderne er lækre!!! MUMS!

Anonym hat gesagt…

Jeg tror, at min maskine er næsten magen til, måske bare et hak mere simpel og lidt ældre. Den er ikke fancy, men den er stabil og opfylder til fulde sin funktion!

Rosa Locke hat gesagt…

Die Kissen sind echt super geworden. Coole Idee.

Liebe Gruß
Daniela

bare WUNDERBAR hat gesagt…

jeg har også sådan en gammel bernina.. min er også pimpet med masking tape.. det ser fint ud... :)

TinaLykke hat gesagt…

Smiler stort over Berta - det er jo præcis sådan én, jeg har. Min hedder bare "Farmors gamle Bernina" og var det vigtigste for mig at hente hjem, da min kære gamle farmor døde. Måske "hun" trænger til en pimpning også? Berta er jo blevet stang-smart ;)
Kh Tina

Christina hat gesagt…

blomsterpigen - haha tak så meget -ja berta er lækker, da jeg købte den - brugt, så gammel er jeg ikke ;) - sad jeg bare og gloede på den fordi den var så fin...

ida - jeg synes faktisk at den er fancy´er end de fleste andre maskiner - jeg kan godt li´ at den ikke har nogen dikkedarer og er så enkel i udseendet...

rosa locke - danke, mal was anderes und die farben sind super -gute laune kissen :)

bare wunderbar - :)
jeg har lige kigget ind til dig for at se om jeg kunne finde den - men under mt var den ikke at se - ja, det er en sød ide, nemt og ser fint ud :)
jeg ville gerne ha´ klistret den øverste kant komplet men det går ikke fordi der her og der er noget "i vejen"...

tina - velkommen til :)
farmødre er de bedste :) min bernina kommer dog fra en ældre dame som havde arvet den fra sin mor - skægt når man ved hvor tingene kommer fra.
ja, pimpning er altid godt og gør glad :)

Linsens hat gesagt…

Yay, jeg har også en model næsten magen til (708), den er fra 1970 og jeg har arvet den fra min mormor! Den kører som en drøm:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...