Seiten

Samstag, 5. November 2011

En billedvæg bliver til // Eine Bilderwand anfangen...Når man i årevis har levet med meget hvide vægge synes jeg at det er svært at få liv på væggene uden at det bliver for meget - især når man ellers har en masse farver rundt omkring. Når man sidder i køkkenet kan man se ind i stuen og omvendt, så en vis "helhed" er vigtigt for mit øje - og det er ikke nemt at få disse to rum til at matche med hinanden. Altså ro på væggene og en rød tråd på en eller anden måde...

Stefan´s mor er billedkunstner og et af hende gamle værker er dette "Zwiebelmensch"/ Løgmenneske - jeg kan godt lide roen og stregen i billedet og sammen med Liebe-fuglen giver det hjørnet i stuen noget roligt dejligt.
Laver Liebe egentlig også fugle som flyver i den anden retning?


Wenn man jahrelang mit weissen Wänden gelebt hat finde ich es schwierig Bilder zu finden die passen - insbesondere dann wenn man sonst viele Farben drum herum hat. Wir haben hier keine wirkliche Trennung zwischen Küche und Wohnzimmer, eine "Einheit" zwischen den beiden so unterschiedlichen Bereichen zu schaffen ist nicht einfach - geht nur mit irgendeinem roten Faden und nicht zu viel Unruhe in der Einrichtung - also auch Ruhe an den Wänden...

Stefan´s Mutter ist Künstlerin und der "Zwiebelmensch" von ihr passt mit seiner Ruhe und Strich wunderbar ins Wohnzimmer - und der Vogel von Liebe "verspielt" die Ecke ein bisschen. Dazu noch die Kinderzeichnungen und ich bin glücklich :)  


7 Kommentare:

Unknown hat gesagt…

Hei på deg, om du vil kan jeg undersøke for deg? Ha en fin helg videre, jeg koser meg så masse når jeg ser på bloggen din, så glade farger;)

Kreativista i Boligrum hat gesagt…

Så fint - glæder mig til at se udviklingen : )

bare WUNDERBAR hat gesagt…

Vi har også haft rigtigt rigtigt svært ved at tage hul på vores vægge... virkeligt... :)
Billedet er super fint...
Har aldrig set at liebe har svaler der vender den anden vej, desværre... :)

Louise hat gesagt…

Det ser rigtig fint ud, dejlig roligt for øjet, men ser alligevel ud af noget.

Jeg er vild med det skuffedarie du har fået lavet dig det... Det måtte gerne flytte ind her hos mig...

Og tusind tak for det fine stof, har netop postet et lille indlæg om det :-)

Har desværre heller aldrig set svalerne vende den anden vej... Men det ser da også fint ud den vej de flyver i din stue:-)

Tak for ae ae.... de hjælper dog ikke helt sys jeg... SUK

Karina hat gesagt…

Ville lige smide en lille hilsen :) har kigget med i et par uger her på din blog, og takker for god og inspirerende læsning :)
Dejligt at følge nogle også uden for lille DK.

Knus Karina

karina hat gesagt…

og fik så skrevet forkert i mit blog-navn :) så prøver lige igen, hvis du har lyst til at se hvem det er der lurer med fra sidelinjen :D

Christina hat gesagt…

wilhelmine-
tak :) der var jeg bare ikke hurtig nok, men det var da måske meget godt med de porto-penge...

kreativista -
det bliver en laaangsom udvikling, jeg er ikke go´ til det der med at finde billeder ;) og jeg glæder mig til at se alle dine ideer blive omsat :)

rakel -
det er altså også svært! de der nye vægge med HULLER I ;) heldigvis mangler der ikke så meget for at jeg er tilfreds - en stund ;) - svalerne flyver altid den forkerte vej ;)

louise -
den der skuffe-ting er også go´, der er alle ledninger og småting til iphone, kamera osv. i - alt det som jeg ellers altid leder efter :) iøvrigt super nemt at lave!

karina -
velkommen til og tak for hilsen, dejligt at se nye herinde :) kh christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...