Seiten

Dienstag, 8. November 2011

Når drenge bliver store // Grosse Jungs...

... så bestemmer de selv og helt alene hvordan deres værelse skal se ud - eller bedre sagt, hvordan det IKKE skal se ud - sengen må f.eks. IKKE males - øv øv øv... Der skal bo slanger, edderkopper, dinosaurier og andet kryb alle vegne - der skal ikke støvsuges for tit, for så skal man rydde op på gulvet først...
Det er skægt at se som børnenes behov ændrer sig med tiden - nu er det vigtigt med hyggelæsehjørne og med orden på lego´et som her vist nok er rigeligt af - og med ro, seddlen med VOKSNE FORBUDT hænger tit på døren og så er det altså bare med at blive ude ;)

Wenn Jungs gross werden, dann bestimmen sie alleine wie ihr Zimmer auszusehen haben bzw. wie es nicht auszusehen hat ;) Das Bett zum Beispiel darf nicht gestrichen werden - nicht mal ein bisschen und nicht mal hellblau - puhhhh huuu :(
Es müssen Schlangen, Spinnen, Dinosaurier und anderes Kriechvieh im Bett wohnen - es darf nicht zu oft gesaugt werden und das Schild "Eintritt verboten" hängt mittlerweile häufiger an der Tür...
Ich mag sein Zimmer - obwohl ich würde da wirklich gerne Sachen streichen ;)

Einer meiner Lieblingsstücke bei Linus ist der Hocker... Ich habe einen alten Hocker aufm Trödel gefunden und mit Schnipsel aus alten Donald Duck Heften beklebt - anschliessend klarlackiert... Linus war erst nicht so begeistert - ich habe schliesslich die geliebten Hefte opfern müssen - ABER ich habe nur die genommen die doppelt waren!!! Mittlerweile mag auch er sein Hocker/Tisch :)


13 Kommentare:

Louise hat gesagt…

Ok, jeg sys da så stadig dine drenge har en ret fed indretningssans... Sengen er helt vildt cool umalet... Jeg sys du er heldig de gider indrette sig som det der... Det ser godt ud!!!

Dejlige billeder, og hyggeligt indlæg.. Gir ligesom et indtryk af hvad der venter... Gætter også på tøser sys at voksne er FORBUDT på et tidspunkt :-)

Skjerstad hat gesagt…

Godt å se at gutten vet hvordan han skal ha det ;) Jeg syns han har god innredningsans :) Stilig bord med tegneserier på .

Klem fra Janne

bare WUNDERBAR hat gesagt…

Det er så fint.. lige som drengeværelser skal være... :)))

Fr. Høll´s skriverier hat gesagt…

Imponerende LEGO samling.

JEg synes ikke, at de skal være særligt store, før man ikke skal bestemme noget over deres værelse.

Christina hat gesagt…

louise -
sengen har jeg fået af en gammel ven, den er rigtig fin, men har desværre sådan en mærkelig mellemstørrelse.. man kan godt se hvad der er rigtigt vigtigt for ham, ikke? lego og anders and - det er ret sødt :)
hos pigerne er jeg vant til at banke på - det har været sådan længe, de der bombe-breve på dørhåndtaget har de aldrig brugt ;)

janne -
ja, det er dejligt :) linus elsker anders and så derfor lavede jeg ham et anders and bord :)

rakel -
jeg ryddede lige op før jeg tog billederne ;)
ja, der er fint - og han er glad for at være der, i hvertfald er han der meget og han kan li´ at tage sine venner med - det er vigtigt :)

fr. høll -
der er rigtigt meget lego i de der kasser, men det bliver altsammen brugt... fedt legetøj!
hos pigerne gik det hurtigere med at de selv ville bestemme, men det er ikke sådan at jeg ikke må hjælpe eller komme med forslag - heldigvis :)

Laila hat gesagt…

Skønne billeder - så ved jeg, hvad der venter mig, når mine to små drenge bliver større ;-)

Christina hat gesagt…

laila -
en masse kryb :) vi havde virkelig dikussioner over den der edderkop -linus vandt ;)

Laila hat gesagt…

Det gør ikke mig noget - jeg er naturvejleder, så jeg er vant kryb i alle størrelser og med og uden pels ;-)

Christina hat gesagt…

hæ hæ - jeg har virkelig problemer med dem når jeg kan se deres øjne!!! har du egentlig tilmeldt dig herinde så at jeg ville kunne se dig på leserdimsen? jeg har nemlig nogle problemer med blogger som ikke rigtig vil tro på at jeg får nye læsere som JEG IKKE KAN SE - bruger endda brille ;)

MakeEveryDayCount hat gesagt…

my son loves lego too, i love the room with the white floor. x

Laila hat gesagt…

- Så skal du bare tænke på, at de er mere bange for dig end omvendt ;-)

Ja, jeg er tilmeldt din blog som fast læser, og mit ikon med uglemor i papirklip er også på din liste, men de er små de banditter - selv med briller på ;-D

Christina hat gesagt…

makeeverydaycount -
nice name :) lego is the best toy ever, next to books - if they would be toys ;)
i love the white floors here in the house as well, mostly then when its dark ;)

Christina hat gesagt…

laila -
fundet! blogger har også bedret sig ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...