Seiten

Montag, 19. Dezember 2011

Lidt rødt skal der til... // Bisschen rot muss sein...
Vi var en tur i IKEA for at hente lys, pude-indmad og gavepapir - i år har de altså oppet sig en del, synes at deres gavepapir er ret meget finere end det plejer at være - manden var dog lidt syrnet over alt det rosa, så vi måtte tage lidt af det blå med også... Og så er de altså begyndt at få keramik som faktisk er pænt!!! Den lille vase havde de også i en grumset fimset rosa - den hvide var finest så den landede, til den nette pris af 1,49 Euro lige i vognen.
Lyset blev pimpet med lidt rødt dymo - jeg har brug for noget der bare ligner jule-stemning - røde julesange MÅ da kunne rette op på det.... Og det er den eneste julesang som Frans kan synge ;)

Wir waren wieder Kerzen kaufen, natürlich bei IKEA - auch Kissen-Innenleben und Geschenkpapier, guck da - endlich in schick und damit der Mann nicht mault, auch in blau...
Ausserdem eine feine kleine Vase - IKEA scheint sich wieder aufzurappeln :)
Die Kerze wurde mit rotem Dymo-band aufgepeppt - dänisches Weihnachtslied... Ich brauche dringend sowas wie Weihnachtsstimmung, dieses Jahr tut sich gar nix in der Richtung... Rote Weihnachtslieder müssen da Wunder tun :)

Nu´ det jul igen og nu´ det jul igen og ...

1 Kommentar:

heidi hat gesagt…

Aj, jeg skal da ha' fingre i noget rødt dymo tape. Det ser knaldgodt ud!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...