Seiten

Samstag, 21. Januar 2012

En produktiv aften // Ein produktiver Abend

Der er dage hvor jeg ikke når noget som helst og så er der de andre... Og dem kan jeg godt lide. Sådan en havde jeg i går, rettere sagt en aften - de sidste børn forsvandt i seng kl. 23 og så gik jeg igang. Jeg fik hængt denne tallerkenting op - den blev lidt meget skæv, jeg hader at håndtere med boremaskine og dybler og alt det der man skal bruge. Hvis jeg skal rende i kælderen mere end 2 gange for at hente ting benytter jeg hellere det jeg kan finde i køkkenet, så det er ikke sjældent at jeg slår søm i med en saks og bruger tandpasta til at lukke huller med... Men op kom den og den er alt for stor til vores køkken eller jeg skal lige vende mig til den... Og den skal vidst males på et tidspunkt. Jeg troede at jeg ville kunne få plads til meget mere i den nu den er så stor, men det blev kun til enkelte ting. Vigtigt var mit elskede muselmalede fad og da jeg tog det ud af skabet var det brækket!!! Helt ærligt, det er lige til at hyle over - nå, men det blev klistret sammen og hvis man tager brillerne af kan man næsten, hmhm, slet ikke se at det er i stykker...
Og det blev til 2 små hæklede hjerter som jeg så her... Og jeg kom endelig i gang med en vest til Frans, på rundpind - det er så svært at holde op igen når man strikker på den, på normale pinde er det noget med at sige bare en pind til eller to... Alt i alt en produktiv lang aften - men nattesøvn blev det så ikke så meget til...

en meget skæv reol...
God weekend - nu tager vi på cafe i Kreuzberg og afleverer
uhyggelig kanin plus får noget lækker kage og kaffe...


5 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Tandpasta til at lukke huller med.. Den har jeg alligevel ikke hørt før;) men kender godt det der med at finde noget i nærheden i stedet for at trave de der ekstra meter efter det 'rigtige' værktøj..
Super super ærgerligt med det fine fine fad. Godt der findes superlim.
PS. Jeg synes den ugle er så super super fin og jeg spekulerer.. Er det 'bare' en pynteugle lavet i papir? Eller tjener den andre formål? Jeg må have mig en ugle i retrostil!:)

Christina hat gesagt…

tandpasta virker faktisk ret godt, men den skal være hvid og på et tidspunkt bliver den lidt porøs, men så kan man jo bruge nyt ovenpå ;) det er skægt - når manden her laver sådan noget er han forberedt som om han skulle bygge et hus, og jeg render 20 gange og har alligevel aldrig det rigtige ved hånden ;)
uglen er tapet klistret på et stykke træ jeg har savet ud og malet hvidt. den er bare tænkt som deko... men klippet ud i papir er da sikkert lige så sødt :)

Riitta Sinikka hat gesagt…

I love these things!! Have a happy day! Greetings Riitta Sinikka.

Unknown hat gesagt…

Åh jeg føler et vist slægtskab ud i handy woman bedrifter :-)
Er nu ret vild med din tallerken række- den er stor og har plads !
Nu er kaninen væk :-)

Christina hat gesagt…

riitta -
thanks, I do too - but I think the cupboard is to big...

losarinas mor -
ha ha, da jeg boede alene skulle jeg og nu gider jeg faktisk ikke, synes meget godt om af og til at give manden opgaver hæhæ.. et såkaldt askepotkompleks ;) lad manden gøre og lad som om du ikke selv kan ;) er til tider ret skønt men denne her skulle altså op med det samme..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...