Seiten

Samstag, 4. Februar 2012

Sofadag // Sofatag...

Min yndlingsdag bliver i dag tilbragt på sofaen med kold kaffe og noget nemt hækletøj - alt i nærheden som er vigtigt og gør godt, børn - hækletøj - mand som serverer tyggenemt mad - blomster... Manden tager tjansen mens jeg ligger her og venter på at antibiotikaen får tag i rodbetændelsen. Den sidste uge har været i tandpinens tegn, med flere tandlægebesøg og overvejelser om større indgreb eller ej. Nu står det klart og jeg skal næste uge til noget grimt tandlægeoperationsnoget. Så mens jeg ligger her og venter på at det holder op med at banke og at det opsvulmede højre øje - pfui, av og piv - endelig ser normalt ud igen får jeg hæklet nogle nøglesnore og syet nogle puder til shoppen - jeg er ikke god til bare at ligge og kigge ud i luften. Måske skulle man bare prøve at nyde ikke at skulle noget...

Mein Lieblingstag wird heute auf dem Sofa verbracht, mit kalter Kaffe und Wolle. Alles Wichtige und Schöne in der Nähe - Kinder, Mann der bedient und kaufreundliches Essen serviert, Blumen... Der Liebste hat heute Ganztagseinsatz während ich hier liege und darauf warte dass das Antibiotika anschlägt und die Wurzelentzündung platt macht, damit nächste Woche der fürchterliche Zahnchirurg ran kann... Und während ich darauf warte dass es aufhört zu hämmern und mein rechtes Auge wieder abschwillt und normal aussieht - bahhhhh - häkle ich Schlüsselbänder und nähe Wolkenkissen für den Shop. Ich kann nicht einfach nur rumliegen und nix tun - obwohl wann hat man das schon, vielleicht sollte ich es einfach geniessen...


10 Kommentare:

Danagonia hat gesagt…

God bedring med tanden. Herligt næse-piller billed, du har fået taget af lillemanden :-D

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

Ser bare hyggeligt ud! Er vild med skypuderne og stolen :)

Pysselpralinen hat gesagt…

Så snygg molnkudde! :) Men usch så jobbigt med tandvärk! Hoppas att vila och virkning i soffan hjälper.
Jag blir så inspirerad av de härliga färgerna du visar upp på bloggen. Blomster-ljus-girlangen är så fin! :) Jag såg att du hittat en fin träfågel och blev nyfiken på var du fyndat den?
Har du några tips på roliga, färgglada butiker i Berlin? Jag är där då och då och ska dit nästa vecka igen. Är "stammis" på Frau Tulpe :) men så många andra kul känner jag inte till...

Camilla hat gesagt…

God bedring med alle tandlægebesøgende.. Men hvor ser din sofa dag lækker ud..
Dejligt med lidt omsorg...

Kh Camilla
Se min fine Give Away.. Kunne være det var noget for dig..
http://celinas-verden.blogspot.com

Louise hat gesagt…

årrrr de er fine christina.... Den skønne blå, er den mon til salg.... Og til hvad pris i så fald :-)

KH Louise

Christina Ravn hat gesagt…

Hvis man ser bort fra tandpinen, lyder det som en ret perfekt dag. Herligt billede af lillemanden, haha :)

Christina hat gesagt…

danagonia -
tak skal du ha´ :) håber på bedring i morgen... hæhæ, ja, fint billede - men faktisk klør han sig vidst kun ;)

anna -
tak :) stolen fandt jeg sidste vinter på gaden og fik den malet, om sommeren er den udenfor - glæder mig til den igen på terassen med nogle gode puder i :)

pysselpralinen -
mange tusind tak :) ja, tandpine er, ligesom alt andet som har med hovedet at gøre, bare så irriterende og sådan noget tand-noget kender jeg slet ikke... fuglen kan du bestille hos ting i silkeborg - de har også en hjemmeside med online-shop.
med hensyn til labre butikker i berlin, så kender jeg en del, men jeg tror at det er nemmere hvis du kigger ind hos davids engle (hun er tit hernede) og hos the vintage hausfrau - de har begge to nogle ret detaljerede tips til skønne butikker... måske skulle jeg også lave sådan en en dag :)
jeg har aldrig selv været hos frau tulpe, køber som regelt mit stof i secondhandbutikker... hvis du ikke kommer videre med ideer til butikker er du velkommen til at skrive igen :)

celina´s verden -
tak - ja, jeg håber at det ikke bliver så slemt som jeg frygter. min eks-mand var igennem det her 2 gange og det var vidst ikke så morsomt... i hvertfald bliver det noget med mad igennem sugerør ;)

louise -
tarrrk :) de er begge til salg og lagt på shoppen, 14,90 altså omregnet 110 kr. men så kommer der altså fed porto på til dk - omkring 52 kr. det jo helt i vejret at porto er det halve af prisen, oveni... gald for at du kan lide dem :)))
håber at du er ved at komme dig - kan så godt huske hvordan det var med kvalmen og alt det...

christina -
ja, men lige lidt for afslappende efter min smag ;) men hele sidste uge med 4 unger hjemme på vinterferie og samtidig de dersens smerter det gjorde lige at sofaen så meget indbydende ud nu manden var hjemme :) næsepillerlillemanden ;) ser meget koncentreret ud, ikke? ;)

Louise hat gesagt…

Åh ja, den trælse porto... øv øv.... Men sådan er det jo når man skal eje dine smukke kreationer.

Jeg tjekker lige kontoen imorgen når weekendens indkøb er fratrukket:-) Måske der er plads i budgettet :-)

Evelyn hat gesagt…

oh ja, genieß den tag, das verwöhntwerden & das nichtstun!
userdem gute besserung! :)

betine hat gesagt…

Åh nej - stakkels dig altså, sådan noget med tandlæger er bare ikke rart...

Super fine skyer :)

Kh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...