Seiten

Dienstag, 3. April 2012

Feriekreatid // Ferienkreativ
Ferie... Manden laver den fineste vej i vores have, ungerne er undervejs eller sover halvdelen af dagen, Frans går i børnehave når det passer og jeg får af og til smuglet noget symaskine-tid ind... En pude, som er fin helt enkel - men er den måske endnu finere hvis jeg putter sådan en norsk-blogger-inspireret hæhkledims på? En madras har fået nyt betræk, så nu har mindstemanden fået sig et lille hyggehjørne på værelset. Og jeg har hæklet restegarn om til bøjleovertræk. Lidt fjollet, men meget sødt...

Ferien... Der Mann macht den schönsten neuen Weg in unserem Garten, die Kinder sind unterwegs oder schlafen den ganzen Tag, der Kleinste ist im Kindergarten wenn es passt und er Lust hat und ich schaffe es zwischendurch ein bisschen Nähmaschinenzeit zu finden... Ein Kissen, ohne schnick-schnack ganz fein, ist es noch feiner mit so einem Häkeldingsbums dran? Eine Matratze hat einen neuen Bezug bekommen und schon hat Frans eine Lese-Kuschel-Ecke in seinem Zimmer... Und Restwolle ist zu 2 Kleiderbügelbezüge geworden - bisschen albern aber ganz süss...

7 Kommentare:

Unknown hat gesagt…

Sprøde lækre farver!

Uthski Badutski hat gesagt…

Dejlige farver :)
Det kan godt være, at det er fjollet med bøjleovertræk, men hvad søren gør det, når de er så fine og idéen er så god? :)
En idé jeg nok er nødt til at stjæle, er den der fine sky-pude i mindstemandens hyggehjørne, for den er godt nok for lækker... sådan en kunne min Spirrevip vist godt bruge :)
Hav en dejlig påskeferie!
:) Natascha

Evelyn hat gesagt…

ganz&garnicht albern, sondern echt klasse finde ich die bügel. :)

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Er imponeret over din tålmodighed, ville selv aldrig få hæklet sådan et betræk til bøjlerne, men fint ser det altså ud :-)

Din dansker-gave ligger her på køkkenbordet og lurer. Der mangler en enkelt ting, og jeg er langsom. Men tanken tæller vel og den skal nok nå frem :-)

Rebekka hat gesagt…

Fine, fine farver, og så ELSKER jeg sky puden.
Jeg vil høre, om det er muligt at købe noget af det tapet, du netop har lavet en give away med?
Jeg har ledt nettet tyndt, men kan bare ikke finde noget lignende - er så forelsket i farverne, at jeg drømmer om det om natten.

God påske

Louise hat gesagt…

hvor ser det fint ud, kan godt li den der hæklede detalje :-) :-)

Lyder som dejlige påskedage hos jer... håber i får flere af de gode stunder.

Go ferie til jer

Christina hat gesagt…

losarinas mor -
jeg har maaaange rester af de her farver - det er dem jeg altid bruger :))

uthski badutski -
ja, jeg har heller ikke noget imod at tingene er upraktiske, bare de er fine ;) lav du så mange skypuder du vil, det er jo heller ikke min ;)

evelyn -
daaanke :)

dorte -
synes faktisk at det går nogenlunde hurtigt... glæææder mig til dansker-pakken :)))

rebekka -
skypuden er en af mine yndlinge :)
tapetet er fra loppemarkede og ret gammelt, derfor er det nok svært at finde på nettet. jeg har desværre ikke så meget af det tilbage og har fået mange henvendelser om jeg sælger af det. det gør jeg ikke, for så havde jeg nemlig slet ikke noget tilbage selv ;) sorry, jeg kender det alt alt for godt det der men bare at m å t t e eje noget specielt...

louise -
tarkkk :) jo, dejlige dage her - håber at I også får nogle gode nogle oppe nordpå :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...