Seiten

Mittwoch, 18. April 2012

Lidt konfirmationsforberedelser... // Konfirmationsvorbereitungen...



Jeg skal til at bage mine første cupcakes, indtil videre har jeg holdt mig til muffins og har egentlig været meget tilfreds - men når det nu godt må se lidt finere ud... Det er også min første konfirmation og jeg er jeg overrasket over hvor meget arbejde der hænger sammen med sådan en fest - indtil videre er jeg i tidsplanen, det går nok først hen og bliver anstrengende på fredag... I går fik vi købt en kjole og nej, den er ikke hvid - her bliver denne dag begået i alt muligt men ikke i hvidt - sød er den alligevel. I dag skal der nogle børn til frisør og jeg har fået strikket en lille butterfly til Frans´ hals - i neongrøn - jeg eeeelsker den, men er ikke helt sikker på om den falder i hans smag... Så og nu vil jeg vække barn og tage dagens rundtur til frisør og bøjle-tandlæge og blomster-bestilling...

Die ersten Cupcakes werden bald gebacken, bisher habe ich Muffins gemacht und die finde ich wunderbar und völlig ausreichend - aber für eine Konfirmation darf es schöner sein - also mit schönen Förmchen und Zuckerglitzerkugeln und das ganze Programm, Cupcakes eben. Es ist auch meine erste Konfirmation und ich bin ehrlich erstaunt wie viel Arbeit das ist - noch bin ich im Zeitplan - der Stress geht wahrscheinlich Freitag los... Gestern haben wir das Kleid gekauft - heute werden Haare gemacht und Blumen bestellt und all so ein Kleinkram. Ich habe für den Kleinsten eine Fliege gestrickt - in Neongrün, ich finde sie toll, bin mir aber nicht so sicher ob er sie tragen wird ;)

3 Kommentare:

TinaLykke hat gesagt…

Skøn lille butterfly :))) Glæder mig til at se dine cupcakes!

Unknown hat gesagt…

Lykke til med forberedelsene.
Jeg blir så glad av å se på dine bilder.
Klem, Drude

Fru Usken hat gesagt…

Så gøy med konfirmasjon! kjekt å ordne til, å cupcaksene blir nok vellykket og kjempefine "kjenner" jeg deg rett! de er ikke vanskelige å få til:)
bli med på giveawayen min da vel!!
klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...