Seiten

Montag, 30. April 2012

Tæppe og flere syrener...I dag er der blevet købt sommersko til ungerne og et tæppe til mig eller nærmere til terrassen... Det skulle lige prøves af inde først, måske det jo ville være finere i stuen. Men de her tæpper har det med at lave buler og bliver aldrig liggende hvor de blev lagt, altså kommer det nok som tænkt udenfor som sandfanger foran døren. Den lille blå plastiktaske kom også med hjem - en fantastisk fin opbevarelsesmulighed til garn og små projekter som gerne må være i nærheden af sofaen og som er perfekt i størrelsen til at tage med i haven og hvor det nu lige passer. På vej tilbage fra byen så jeg syrener i yndlingsfarven blomstre i en forladt have - det bliver nok ikke sidste gang vi henter blomster der...


11 Kommentare:

Louise hat gesagt…

Det er godt nok et helt vildt fint tæppe.., så lækre farver... Er det sådan et plastik et??? Ku faktisk rigtig godt tænke mig et tæppe under sofabordet, kan simpelthen bare ikke finde ud af hvad, og slet ik nu hvor der kommer ny sofa og jeg har købt hay puder... Er totalt forvirret:-) råd modtages gerne... Du bor så smukt...

Og man kan virkelig se i har fået forår før os, syrenerne har knap nok fået knopper i min have:-)

Julie hat gesagt…

Ej et fint tæppe. Hvor er det fra? Lige sådan et vi mangler i kæmpe str under spisebordet

Kristina hat gesagt…

hvor har du mon købt tasken? (nok i Tyskland, men måske kunne jeg skaffe sådan een via nettet..Har ønsket mig sådan en meget længe:-)

Hilsen Kristina

Christina hat gesagt…

louise -
jo, et plastiktæppe... jeg kunne også godt tænke mig et i stuen, men jeg bliver så hurtigt træt af dem - hos os ligner det en klud efter et stykke tid - havde en overgang et i køkkenet, men det faldt alle i ;) jeg ved ikke rigtigt ;) er spændt på jeres nye sofa..

julie -
tæppet er købt super billigt i noget der hedder butlers her i berlin, tror ikke at de har hjemmeside... jeg ved at butik nø har dem, måske dog ikke så store?

kristina -
den er købt i en tøjbutik hvor min datter køber ind ;) meget plastikagtig og jeg tror ikke at det er en som holder særlig længe hvis man ville bruge den som taske... jeg ved at der findes en "ddr"-netshop som sælger de rigtige, i det hele taget ting og sager som blev produceret til ddr-tider... men jeg kan desværre ikke huske hvad den hed... jeg ville faktisk også gerne have en rigtig en, de er ikke dyre og farverne er fine...

Unknown hat gesagt…

Forår !
Dine billeder synger af forår :-)

Marina hat gesagt…

Å Syrener, har I allerede syrerne? Jeg kan næsten ikke vente på beruselsen men vil på den anden side nødigt gå glip af alt det der blomstre indenda.

Og tænk som tæppet da passer helt perfekt i farven, sådan et står også på min huskeliste til udendørs brug.

Jeg blev iøvrigt så glad, så glad for din kommentar inde på Badut. Jeg har savnet dig!! Min reader har også opført sig tosset og smidt blogs ud jeg læser mens den har tilføjet blogs jeg bestemt ikke læser. Det hele er nu noget rod og jeg overvejer at skifte over til bloglooving i stedet. Derfor prøver jeg lige med et par blogs iøjeblikket.

Christina hat gesagt…

losarinas mor -
wau :) tak for det, sikke dog en smuk måde at sige det på :)

marina -
de kom helt bag på mig, syrenerne... pludselig var de der bare - nåede slet ikke at glæde mig til dem... nu er de der så og jeg æææælsker dem, de dufter allevegne inde og ude :)
tak for din søde søde kommentar :) ja, det er mærkeligt med blogger - der er enkelte blogs som bare er forsvundet helt eller delvist, men jeg har da heldigvis ikke fået nogen til som jeg ikke læser! jeg gider altså ikke skifte.. godt at vide at du stadig er der ude :)

Rúna Niclasen hat gesagt…

Det er en super fin blog du har Christina :) Jeg har selv ledt efter sådan en taske, jeg kan mindes den fra da jeg var lille min mor havde en, som nu er væk :( Men så har jeg ledt på nettet og kom frem til en side der sælger lignende din i 13 lækre farver.

-Kristina
du kan se dem her:
http://www.hoooked.nl/shoppers.html
Og om du googler "plastic beach bag" kan du også finde nogle f.eks. dem der var fra H&M.

Hilsen

Rúna

Christina hat gesagt…

runa -
tak skal du have :) de er bare fine de tasker - der skal jeg da lige ind og kigge, tak for linket :))) man kan jo bruge dem til meget, til sko i gangen, til blomster i haven, til opbevaring af tärklöder og og og - ja, jeg tror da at jeg ønsker mig et par mere :)

Snullemor hat gesagt…

Så fine dejligheder du viser frem i dag ; )

Christina hat gesagt…

snullemor -
tak :) det tæppe giver lige lidt sommerfeeling :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...