Seiten

Freitag, 4. Mai 2012

Lidt blablabla // Bla bla bla

Jeg venter på at den regnvåde have tørrer og imens har jeg syet mig et nøglebånd, endelig - var så træt af altid at skulle lede efter nøglerne nede i taske-rodet... Og det er blevet fiint - godt nok lidt meget inspireret af et jeg fandt på Dawanda, men når man nu kan selv, hmhm.. Og så lige noget usundt morgenmad - men den økologiske æblesaft retter nok lidt op på det, eller noget...

Ich warte darauf dass der regennasse Garten trocken wird und während ich warte habe ich mir ein Schlüsselband genäht, endlich - hatte es langsam etwas satt ständig die Schlüssel ganz unten in der Tasche zu suchen... Und es ist feeeiiin geworden, bisschen sehr inspiriert von eins was ich auf Dawanda vor Ewigkeiten mal gesehen habe, aber wenn man nunmal selber kann, tsts... Und dann ein Bild vom ungesunden zweiten Frühstück - aber der ökologische Apfelsaft richtet es wieder, oder so ;)4 Kommentare:

Kristin hat gesagt…

Rigtig fin nøglesnor - sådan en er næsten uundværlig!
God dag til dig

Louise hat gesagt…

ha ha... Den slags morgenmad får jeg hver evig eneste dag. Yoghurt med chokoladedrys.. Det har jeg spist så mange år, at jeg ikke længere husker hvor mange.... Og jeg ved ikke om æblejuice retter op på det, men det smager saft suseme godt :-)

Rigtig fin snor..... må ønske mig sådan en, mine nøgler blir også altid væk

Laila hat gesagt…

Hvor er det en fin nøglesnor - elsker detaljerne med det gule zig zag bånd og det blomstrede bånd :-)

Christina hat gesagt…

kristin -
ja og nu jeg har den kan jeg rigtig mærke hvor irriterende det var uden ;) nogle ting tager altså bare alt for lang tid ;)

louise -
nemt i hvertfald - men jeg spiser det som regelt kun når den mindste ikke er der, for jeg vil gerne ha at han skal spise sin sunde morgenmad ;) dodo er den eneste her som selv laver sin supersunde morgenmad - joghurt med bananer og lidt honig og sundt knas på. sådan en nøglesnor er genial, jo længere desto bedre :)

laila -
tak :) men jeg har jo stjålet ideen lidt... men så længe det er til privat forbrug er det nok ok... håber jeg da...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...