Seiten

Donnerstag, 14. Juni 2012

Min morgen // Mein Morgen
Min morgen - træt, langsom, kreativ og våd - det regner igen... Et kærlighedsæble, et tæppe som kun mangler ca. 20 rækker - godt jeg har en deadline på det ellers blev det aldrig færdigt... Morgenmad... Dagen i dag byder på palle-maling, bibliotek, lægebesøg, fodboldtræning - torsdagen er her altid vild - jeg glæder mig til ferie...

Mein Morgen - müde, langsom, kreativ und nass - es regnet wieder.. Ein Liebesapfel, eine Decke die nur noch ca. 20 Reihen fehlt, gut dass ich ein Deadline habe, sonst würde ich nie fertig werden... Frühstück... Der Tag bietet Palette fertig streichen, Bücherei, Arztbesuch, Fußballtraining - der Donnerstag ist wild und ich freue mich auf die Ferien...

10 Kommentare:

Louise hat gesagt…

Jamen Christina, hvor skal du male hvis det regner??? Eller har du fået tørvejr??

Her er det også bare overskyet og øv idag... Håber så meget der snart titter lidt sol og varme ud gennem skyerne... '

Elsker tæppet du laver til Dodo... så smukt

Christina hat gesagt…

louise du søde -
jeg har malet i børnehuset - men det var altså lidt trængt derinde ;) nu er den palledims færdig og nu gider jeg ikke male mere... så må solen godt komme så vi kan få pallen på plads!!! jubi, ja, jeg er snart færdig :)

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Pyhhh sikke et stort hækleprojekt, har stor beundring til jer der har tålmodighed til at hækle... Slet ikke mig. Men det bliver da SÅ fint :-) og hvor er det dog poetisk med et kærlighedsæble på sådan en regnvejrsdag :-)

Christina hat gesagt…

dorte -
jeg ser det jo ikke som arbejde, det er ren afslapning og jeg er ret dårlig til bare at sidde og lave ingenting.. her i huset er der nogen som kun spiser sundt hvis det er spændende ;) så om morgenen står jeg her og snitter i grøntsagerne ;)

Unknown hat gesagt…

Kan godt læse og forstå, at du har travlt i din store familie, men dine billeder udstråler nærvær og ro og inderlig glæde.
Lækkert :-)

Anonym hat gesagt…

Uha, sikke mange ting, du har på programmet. Godt det snart er weekend! Elsker ostemadder med "Feigensenf", køber den (altså sennep, ikke ostemad ;)...) altid med hjem fra en økobutik, når jeg er i Tyskland...

Christina hat gesagt…

miri -
det var en dejlig kommentar - den blev jeg glad for :)

ohhhappy -
torsdage er en af de dage som skal organiseres 100%... og hvis der så kommer bare en eller andet ting på tværs så kipper hele "tårnet"... men vi nåede det hele og det var meget hyggeligt alligevel.. ja, det sennep er så lækkert på ost - gider slet ikke marmelade på mere ;)

Helle hat gesagt…

Åååh sikke dejlige farver på dit tæppe! Det er da liiiiige de farver, som jeg har haft tænkt på ville live så gevaldigt op i min sofa...men men men jeg kan vist kun drive det til at få hæklet en pude, min tålmodighed duer nok ikke til mere.
Frugt og grøntsager med flotte udskæringer, det må jeg prøve til min til tider lidt frugt/grøntsags-forskrækkede søn. Tak for inspiration :-)

Katja Astrup hat gesagt…

Du har en dejlig og lækker blog med skønne farver og billeder :o) Jeg sidder lige og bliver stormende forelsket i den skønne kop med stjernen på,, hvor er den mon fra ?
Rigtig god sommer :o)

Christina hat gesagt…

helle -
tarrrk :) ja, det er lidt af et projekt - men med dead-line er det faktisk ikke så slemt synes jeg... og jeg er sikker på at jeg starter på et nyt når det her er færdigt :)

katja -
tak skal du ha - en dejlig kommentar :) koppen er såmend fra greengate - en af de ikke finere, er ikke så meget til alle deres blomster ;) ja, det ønsker jeg dig også - mere af den der sol!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...