Seiten

Samstag, 16. Juni 2012

Ribs, blomst og en elefant // Johannisbeeren, Blume und Elefant


Sådan så det ud i går hos os - solskin, haveliv og lidt sytid... De første ribs er modne - ikke nok til marmelade så det er fingerribs... En lille bi i arbejde - den grønne farve sammen den rosa fra blomsten er da helt fantastisk... Og så fik jeg fik en bestilling af mindstemanden på en "Flant" - den er hermed færdig, med mærkelige ører - lidt som Dumbo...

So sah es gestern bei uns aus - Sonne, Gartenzeit und bisschen Nähzeit... Die er sten Johannisbeere sind reif - nicht genug für Marmelade aber lecker einfach so... Eine Biene in Arbeit - die Farben sind fantastisch zusammen... Und dann bekam ich eine "Flant"-Bestellung vom Kleinsten - hiermit fertig, mit merkwürdigen Ohren, sieht aus wie Dumbo...9 Kommentare:

Unknown hat gesagt…

Flanten ble da riktig søt med de ørene. D

Nike hat gesagt…

hihihi der Elidei ist ja mal zum knutschen :) <3

liebste Grüße
nIke

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Ribs er bare lig med barndom - tak fordi du lige skød mig en tur over Storebælt tilbage til mine forældres havestykker over bækken, hvor ribsvuskene stod lige ved det kolossalt Skt Hansbål.

Davids Engle hat gesagt…

Du er heldig med det gode vejr. Her går vi vansmægter efter der rigtige sommer. Ikke bare et solstrejf her og der efterfulgt af tunge skyer og dernæst regn. Skålen er rigtig smuk, og flanten er da for sød. Den skal nok blive nusset bag ørerne.
God søndag. Håber solen stadig vil skinne på dig og familien - og lidt på mig :-)
Kate

Christina hat gesagt…

drudeblaa -
tak skal du have :) ihvertfald blev den modtaget med smil :) og jeg hat fået lavet to til, de er lige blevet lidt bedre...

nike -
tøøøøtøøørø! ein fröhlicher dicker mopselefant :)

dorte -
ribs er for mig nøjagtig det samme :) barndom, bare fødder, beskidte blå ben og bær-fingre :)))danks sommer kan bare være så fantastisk, håber da snart at I får noget varme deroppe!

kate -
rigtig sommer er det her heller ikke endnu... en dag eller to er vejret dejligt, så regner det og er k o l d t - vinterjakkerne er stadigvæk ikke hængt væk! I morgen f.eks. skal det blive 30 grader og midt på ugen igen 18 og regn... det er bare med at nyde solen når den er der :)

Loppe-shoppe hat gesagt…

Lige præcis sådan en skål med blå bomber har jeg også. Faktisk en hel serie på tre størrelser - og en kande dertil. En af mine yndlings!!

Christina hat gesagt…

loppe-shoppe -
hm, der er jeg da slet ikke spor misundelig ;) synes at den skål er så overlækker og da jeg fandt den var det ligesom at vinde i lotto :)da min mindste var færdig med at plukke bær ville han stille skålen ind og da blev jeg lidt nervøs ;) plejer faktisk ikke at være hysterisk med tingene her (udover en speciel lysestage...) men altså denne skål...

Loppe-shoppe hat gesagt…

Nu tillader jeg mig så at linke til det indlæg, hvor jeg har vist mine forskellige fajance-skåle frem:

http://loppe-shoppe.blogspot.dk/search?q=samling+af+sk%C3%A5le

Det er jo et tysk mærke/stempel, skålene er da også fundet i Sønderjylland.. Men der er måske mange af den slags i selve Tyskland?

Christina hat gesagt…

loppe-shoppe -
jeg kigger forbi, skal da lige se skønhederne... det er den første jeg er faldet over herned - de står sikkert godt gemt hos de gamle tyske damer - helt inde bagerst i skabene ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...