Seiten

Sonntag, 15. Juli 2012

Kunstudstilling og havebesøg... // Kunstausstellung und Gartenbesuch...

... hos farmor og farfar. Vi startede dagen i en kirke i Berlin hvor kærestens mor holdt en udstilling med billeder fra hendes ret store kunstskat. Der var en helt særlig stemning, jeg bliver altid rolig og stille så snart jeg betræder en kirke ... Vi fik lov til at vælge et billede til herhjemme - og har fået den store ære at få lov til at passe på hendes gamle tegninger af Berlin, tegninger som indgår i en bog om blandt andet Berlins baggårde.
Bagefter blev vi inviteret til rigtig farmormad i deres dejlige have med efterfølgende kaffe, is og kage - en helt igennem hyggelig dag...

...bei Oma und Opa. Die Mutter meines Freundes hatte heute eine Ausstellung ihrer Malereien in einer Kirche in Berlin... Es war eine ganz besondere Stimmung dort, ruhig und ganz still. Ich durfte ein Bild aussuchen und die Wahl war nicht schwer - das was demnächst zu uns darf sah ich in dem Moment wo wir in die Kirche reinkamen...
Danach gab es Oma-Essen im Garten und Kaffee, Eis und Kuchen in der Sonne - ein schöner Sonntag...2 Kommentare:

Davids Engle hat gesagt…

Det lyder som en dejlig dag - og en dejlig svigermor :-)
Jeg er på vej mod Berlin lige. I bil. Vi glæder os som små børn til ar gense den dejlige by. Denne gang skal vi bo i Friedrichshain. Spændende at skulle udforske en ny bydel.
Fandt du nogensinde den forretning med dansk keramik? Ellers skal jeg nok skrive, hvis jeg kommer forbi den.
Kate

Christina hat gesagt…

kate -
en dejlig kvinde og et utroligt hyggeligt hjem fyldt med hendes kunst og en masse varme :) jeg ønsker jer en dejlig tid i berlin, håber at solen kigger frem af og til, lige nu er den der og det er helt mærkeligt at det ikke regner... jeg har ikke været afsted endnu, men hvis du finder en adresse ville jeg blive glad - jeg har aldrig rigtig tid til at ose rundt efter tingene ;)
ha´ nogle dejlige dage :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...