Seiten

Sonntag, 8. Juli 2012

Vidunderlig ferie // Wunderbare Ferien


... der har været stille herinde de sidste uger, vi har været på ferie... Den bedste i lang tid... En af dem man kan leve længe på, som ungerne kommer til at huske som noget særligt og som har efterladt dejlig brun hud...
Vi var afsted med bedste-veninden, hendes kæreste, mit dåbsbarn og hendes bror som Dodo kender siden hun var 1 år gammel - 10 mennesker, 3 biler og en uge i Priego de Cordoba og en i Vejer de la Frontera - midt i Andaluciens storslåede natur... Den perfekte kombination - den første uge i et gammelt landhus i bjergene, omgivet af oliv-træer og i nærheden af Cordoba og Granada. Med pool, som var livsnødvendigt da vi havde op til 46 grader om dagen. Den anden uge i et fantastiskt økologiskt hus tæt på havet og med udsigt til Afrika. Vi fik opfyldt alle ønsker om strand, lækre byture, et besøg på Alhambra som iøvrigt var en hel fantastisk oplevelse, pool, mad i lange baner, natur, afslapning, glade børn, saltvandshår og -krop, varme nætter og det vigtigste - sol!
Hjemme igen, fyldt op med dejlige oplevelser og energi...

... die letzten Wochen war es leise aufm Blog - wir waren verreist... Der beste Urlaub seit langem... Einer der in Körper und Seele bleibt.
Wir waren mit Freunden unterwegs, insgesamt zu 10. Eine Woche in Priego de Cordoba und eine in Vejer de la Frontera, Andalusien. Eine Woche in den Bergen, in der Nähe von Cordoba und Granada - umgeben von Olivenhainen und grossartige Natur und eine Woche am Meer in ein fantastisches ökologisches Haus. Es wurden alle Träume erfüllt - Strand, Meer, Städte, Pool, leckeres Essen, Natur, Nixtun, Sonnen, fröhliche Kinder, Salzwasserhaar, warme Nächte und Sonne!
Wieder zu Hause - die Energie ist zurück und die Erinnerungen bleiben.
10 Kommentare:

Snullemor hat gesagt…

Wauw for en smuk ferie - men 46° det lyder lidt for hedt.... var det til at holde ud?
: )

Julie hat gesagt…

Armen aaaaltså, det lyder og ser jo helt vidunderligt ud. Virkelig en ferie man vil huske ikk? Udsigt til Afrika lyder helt utroligt fantasisk.
Åh jeg vil også på ferie NU!

Marie hat gesagt…

Åh hvor lækkert, det er ferie for alle pengene :-) så fandt i da i hvert fald også solen ;-)

Christina hat gesagt…

snullemor -
det lyder helt uudholdeligt, men faktisk var det ikke helt så slemt for det var en tør varme - og vi havde jo poolen til afkøling :)

julie -
det var vidunderligt og tiltrængt :) og jeg kunne sagtens ha brugt en uge til...

marie -
vi fandt solen!!! og det var godt at vi kom afsted, for her var vejret vidst ikke det bedste - vi havde vand i kælderen da vi kom hjem og alt er fugtigt og slet ikke sommeragtigt...

betine hat gesagt…

Åååååååh - det ser SKØØØNT ud!!!!

Marie hat gesagt…

Åh nej da, jeg håber det bliver godt nu her i Berlin, for vi skal snart holde en uges ferie dernede nu her. Jeg håber heller ikke vandet har lavet for mange skader i jeres hus!

Christina (Carla og krudtuglen) hat gesagt…

Det lyder som en rigtig ferie! Altså hvad jeg forstår ved ferie:-) Vi nøjes med en tur til Sverige, men hvis vejret er okay, er det heller ikke så tosset:-)
K.h.
Christina

Unknown hat gesagt…

Hvilken ferie !!!!
Velkommen hjem igen :-)

Louise hat gesagt…

Virkelig lækre billeder, lyder som en helt helt vidunderlig skøn ferie.... og ja, så fandt du da i hvert fald solen... Håber jeg sørme også vi gør :-)

Velkommen hjem igen :-)

Christina hat gesagt…

betine -
ja - det var perfekt og jeg ville altså gerne have haft en uge eller to til :)

marie - hmmm, altså det er vidst varmere hernede end i dk - men mere varm regn tror jeg... det skulle regne fra i morgen af og så resten af ugen og temp. ligger under 20 grader... hvis man vil ha rigtig sommer skal man nok et par 1000 km ned sydpå... håber alligevel at I får en dejlig tur herned :) vandet i kælderen var "kun" i forrummet så der er ikke sket de store skader, er bare glad for at vi fik ryddet op dernede før vi tog afsted så der stod ingen sko etc.

christina -
jeg elsker sverige - er egentlig som regelt ikke så fikseret på et område eller land - synes bare at det er rart at komme lidt væk :) meeen - lidt varme er ikke i vejen ;) god tur :)

miri -
oh, det var skønt - jeg lever stadig højt på de to uger :) og ville gerne ha haft et par mere dernede...

louise -
tak :) det var en vidunderlig ferie :) håber at solen også snart kommer lidt mere tilforladeligt her op nordpå...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...