Seiten

Dienstag, 28. August 2012

Made by Jette...


Jeg har vundet min første Give Away - nemlig disse fine mærkater inde hos Jette og dem er jeg rigtig glad for. Jeg valgte at lade det ene ark være uden tekst da man så ikke er så fastlagt på hvad man vil bruge dem til. Det første mærke er også allerede blevet klistret på en bestilling som skal sendes afsted - jeg synes ligesom at det ser lidt færdigere ud med sådan en besked på og nu er der så altså overhovedet heller ikke nogen tvivl om hvem der har syet og sendt afsted, vel? Tak Jette for dit fine arbejde og den hurtige forsendelse!

Ich habe meinen ersten Give Away gewonnen - 2 mal Aufkleber mit Wunschtext, gemacht von Jette. Ich habe den einen Teil ohne Text gelassen, dann kann man sie überall aufkleben und ist nicht so festgelegt. Vermute jedoch dass sie auf den Schulbüchern von Mikkeline landen werden... Der erste Aufkleber ist auch schon weg - auf einer Bestellung, damit der Empfänger genau Bescheid weiss wer genäht und verschickt hat ;)Og sådan ser resten af min alene-aften ud - Mikkeline er på klasserejse, Dodo stadigvæk i Danmark, Linus hos sin far, manden-min køber ind og den mindste sover - med kaffe, hækling og det længe ventede IKEA katalog vil jeg nu smide mig i sofaen...
Lige et spørgsmål inden da... Der er vidst problemer med Google Friend Connect - i hvertfald ved jeg at der er enkelte som har ville tilmelde sig og at det ikke fungerer, ihvertfald ikke som det skal. Man kan tilmelde sig men man lander ikke "som læser med billede" og der kommer ikke flere læsere til??? Er der mon nogen som ved noget om det?
 
Und jetzt werde ich die Ruhe geniessen - Mikkeline ist auf Klassenreise, Dodo immer noch in Dänemark, Linus bei seinem Vater, der Liebste-Mann ist einkaufen und Mini schläft - mit Kaffee, Häkelzeugs und der lang ersehnte IKEA Katalog...
Kurze Frage... Ich habe irgendwelche Probleme mit Google Friend Connect - es gibt einige die versucht haben sich anzumelden und wo es nicht funktioniert... Also das Anmelden wohl schon, aber das kleine Bild erscheint nicht und an der Leserzahl ändert sich nichts???9 Kommentare:

Loppe-shoppe hat gesagt…

Skøn gave -
Herligt med fred og ro til IKEA - tak for tippet, jeg må ha skaffet mig det katalog.

Mona Honnens hat gesagt…

Kan se der er dømt ren råhygge ;O)

Mona

Christina hat gesagt…

loppe-shoppe -
jeg er "medlem" hos IKEA og får det tilsendt - det koster ikke noget og er jo super smart :)

mona -
nemlig - alene, med benene oppe og noget inspiration foran næsen :)

Snullemor hat gesagt…

: )

Snullemor hat gesagt…

Vidste ikke at der var problemer med Google Friend Connect... kan ikke engang teste det for dig, da jeg jo allerede er læser... Jeg vil prøve at blive læser af min egen blog for at teste det af... øjeblik!

Snullemor hat gesagt…

Det virker ovre hos mig... jeg loggede på en anden konto og testede det.. der kom billede på og det hele : )

Christina hat gesagt…

Jette -
tak for kigget :) som regelt er alt ok, men jeg har nu hørt et par gange at man kan tilmelde sig men ikke ankommer på læserlisten med billedet.. Men det er jo ikke altid sådan så det kan jeg nok godt leve med, synes bare at det er mærkeligt. Engang imellem hopper læserlisten fra x til x+10 - det ER da mystisk ;) så står der at jeg skal konfigurere min Google friend connect, har jeg gjort, den siger stadigvæk at jeg skal konfigurere den!? Kan blive helt hidsig over det der fis som jeg bare ikke fatter ;)

Unknown hat gesagt…

Lækre klistermærker !
Og alene tid med Ikea- det er en gave :-)

Christina hat gesagt…

miri -
de der aftener er sjældne så jeg nyder dem så meget at jeg næsten ikke kan komme i seng ;) og trætheden næste dag er bare det hele værd :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...