Seiten

Freitag, 5. Oktober 2012

Sy en lille kastanjepose // Kastanienwärmkissen 
Hvert efterår henter vi kastanier, som regelt for at lave dyr - i år var vi dog for sent ude og kastanierne var dermed for hårde... Nu har de så haft lov til at se fine ud på køkkenbordet siden da - de er blevet lagt på rad og række og er blevet varmet i små hænder - små glatte kastanier som faktisk bliver ret varme i sådan en lille hånd... Så jeg tænkte at dem må man da vel også kunne bruge i en mave-varme-pose, ligesom linser?
 
Jeg har syet en pose af lidt kraftigere bomuld som er et stykke større end den plads kastanierne har når de ligger ved siden af hinanden, - den er rar at have i hånden og man kan skubbe kastanierne frem og tilbage... Lidt som en følepose, sikkert også et fint stykke legetøj til en baby? Den kan i mikrobølgeovnen på en tallerken og afgiver en fin varme...
 
 
Kastaniensammeln gehört zum Herbst dazu - eigentlich um daraus Kastanientiere zu machen..
 Dieses Jahr waren wir zu spät dran und die Kastanien waren zum basteln zu hart geworden - deswegen lagen sie bei uns auf dem Küchentisch herum, als Herbstdeko und als Spielzeug. Der Kleinste hat sie gerne immer wieder in die Hand genommen und dabei festgestellt dass sie ganz warm werden und da kam mir die Idee die Kastanien für ein Bauchwärmkissen zu benutzen. Wie Linsen, nur grösser und schöner anzufassen.
 
Ich habe einen Sack aus etwas dickere Baumwolle genäht und darauf geachtet dass die Kastanien genug Platz haben damit man sie hin und her schieben kann. Ein bisschen wie ein Fühl-Sack, bestimmt auch für Baby´s geeignet als Spielzeug... Und kurz in die Microwelle auf einem Teller - schon hat man ein Wärmkissen...
 
 

7 Kommentare:

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Skøn ide og virkelig smukt stykke stof, du har valgt. Jeg har vist helt misset at det er kastanjetid, må lige på jagt :-)

Unknown hat gesagt…

Enkelt og smukt

Evelyn hat gesagt…

hab gar nicht gewusst, dass kastanien auch für so etwas geeignet sind...!? tolle idee! :)

Unknown hat gesagt…

Rigtig fin ide !

Unknown hat gesagt…

Det er noe magisk med kastanjer :-)

Marina hat gesagt…

Så fint. Jeg har aldrig oplevet at kastanjer er blevet for gamle til at lave kastanjedyr når de ligger ude i haven men det er da rigtigt at de bliver hårde når man har dem liggende indedøre og så er det da helt genialt at bruge dem til sådan en lille varme pude.

Hav en rigtig dejlig weekend.

Unknown hat gesagt…

Fin og smuk - fantastisk at have noget at varme sig på her i den kolde tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...