Seiten

Freitag, 5. August 2011

Graziela-gave // Graziela

Prøv lige at se hvad min veninde hev op af posen idag da hun kom til kaffe!!! Det er da underskønt - fine fine farver og de sødeste motiver og så i voksenstørrelse! Min første tanke var : Det bliver til 2 sæt børnesengetøj, et tæppe og resten kommer i bunken med yndlingsstofferne. Men da havde lille-manden allerede slæbt det ind på værelset og lagt det i sin seng... Tja, hva´ nu???

Meine Freundin kam heute zum Kaffee und hatte diese wunderbare Bettwäsche für mich dabei :) Der erste Gedanke war : Daraus kannst du 2 Kinderbettwäschegarnituren nähen, eine Decke und der Rest wandert in den Lieblingsstoffstapel. Da war der Kleinste aber schon mit dem Schatz in seinem Zimmer verschwunden und hatte es in seinem Bett gelegt. Und jetzt?5 Kommentare:

bare WUNDERBAR hat gesagt…

Det er både fint og sødt... Og ja hvad gør man så? :) Kan han ikke få en stor fin pude af det, og så kan I andre få lidt også måske?
Kender godt det med gerne at ville bruge tingene til en helt masse forskelligt.. :)

Christina hat gesagt…

Jeg syr nok et dynebetræk til hans lille dyne og da han snart starter i børnehave ville det jo være sødt med en børnehavepose til knagen :)

Unknown hat gesagt…

Åhh hvor er jeg misundelig - super flot er det.

Christina hat gesagt…

natanja - ja, det er fint :) men i børnestørrelse bliver det endnu finere ;) kh christina

Louise hat gesagt…

sidder lige og hygger mig lidt her inde hos dig:-9

Her er så skønt at være, og lækre farver og dejlige billeder:-9

har du mon fundet ud af hvad du gør med stoffet her???

Det er så smukt:-9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...