Seiten

Mittwoch, 2. November 2011

4 puder, 2 knager og tekniske sager... // Kissen und Haken...
Puderne fra i går er blevet færdige og er alle landet i shoppen - og manden-min har hængt knager op :)
2 gange endda da jeg glemte at give ham skruerne med de runde hoveder - tsts - med flade hoveder ser det jo dumt ud... Nej, faktisk er jeg ligeglad med sådanne mini-detaljer, han lægger vægt på disse ting og det er jo faktisk ret rart...Jeg er ved at få tjek på picasa - tror jeg i hvertfald, det har altid irriteret mig at mine billeder - hvis jeg skærer i dem - bagefter alle har forskellige størrelser. Nu har jeg fundet en knap - den hedder 4:3 standardbildschirm - mærkeligt er dog at den kun tillader en færdig størrelse som jeg så kan rykke rundt med??? Er det rigtigt sådan? Og er jeg den eneste derude som ikke får opdaterede nye læsere??? Jeg ved at der er kommet nye til - VELKOMMEN :) - men de kan ikke ses i læser-gadgetet!?

Die Kissen von gestern sind fertig und schon im Shop und der Mann hat gebohrt - die Haken haben endlich, ja ja ja, ihren Platz gefunden :) Da die Wand aber irgendwie aus Pappe ist - ? - gehen nur leichte Sachen, aber passt schon - sonst würden dort ja immer ca. 6 Kinderjacken und die dazugehörigen Mützen hängen und man würde die Haken ja gar nicht sehen... Hm, bisschen bescheuert Haken zu kaufen die dann nicht als Haken benutzt werden... Aber Taschen können auch hängen und Kleinkram und vielleicht ´n Bild ;) Ich finde es schön - danke Stefan :)))

13 Kommentare:

Malene hat gesagt…

Fiiine puder. Kan kende noget af stoffet - dejligt du får det brugt:)
Jeg kénder ikke lige til dit specifikke problem, men synes godt at Picasa kan have sine begrænsninger indimellem.
Det mest fast læser kan godt drille engang imellem - jeg oplever tit at jeg mister en læser lige efter at en ny har meldt sig til. Aner ikke hvorfor...

Christina hat gesagt…

malene - jeg er også rigtig glad for det :) især det blå med blomsterne som er rosa indeni...
jeg har skrevet til blogger, som lod mig vide - så´n imellem linierne - at jeg vidst lige skal slappe lidt af ;) men det er, hvis jeg har talt rigtigt 5 nye læsere der ikke bliver vist - måske er der 5 der har afmeldt sig??? og ja, picasa er et kapitel for sig...

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

ÅÅÅh, de puder er så flotte :)

Malene hat gesagt…

Dejligt nu hvor du måtte vente så længe på det:)
Hm....sikke da en 'service' fra bloggers side:) Hvordan kontaktede du dem egentlig? Har ledt efter en slags mailadresse eller spørgsmålsforum flere gange og kan kun finde det sted, hvor de skriver om de problemer som de allerede selv er bekendt med.

Miss Alsing aka Trunte hat gesagt…

Eiiih hvor er de super flotte de puder - er vild med farverne!! :o)

Men når jeg klikker ind på shoppen, så kommer puderne stadig ikke frem??

Kh. Trine

Christina hat gesagt…

anna - tak tak :)

malene - når jeg går ind på bloggerhjælpen er der 3 muligheder - kendte probleme, blogger-side (på engelsk)og et forum hvor man kan stille spørgsmål... håber det hjælper dig videre?

trine - den der shop er en katastrofe... hvis du går ind på shoppen fra bloggen, så kommer der vidst 9 billeder, de første 9 af alle artikler jeg har på shoppen.. klikker du på et af dem burde du komme ind på netop det objekt med tilhørende infos OG flere billeder af denne artikel. desværre fungerer det med billederne ikke altid. du ser kun info´en og for neden er der nogle "kasser" med et lille rødt kryds - der gemmer billederne sig!

Christina hat gesagt…

trine - har lige kigget derind - man skal scrolle lidt ned af artikelsiden - så kommer de der røde kryds!!! jeg tror faktisk at jeg bliver nød til at omstille hele den der shop - det fungerer jo af h. til...

Louise hat gesagt…

Christina, hvor du dog tryller. Lækre lækre puder.... Jeg ku blive ved.... Men sys ik helt jeg har flere steder at placere dem :-) :-9

Og hvor hænger de bare fint der de knager, det kan jeg godt li:-.)

Øv med blogger, gud hvor er jeg også bare træt af det :-(

PS - skønne billeder fra din dag med Frans, hvor ser det hyggeligt ud :-)

Laila hat gesagt…

Jeg er ny læser her og vil bare sige tak for en flot blog med mange skønne ting og en masse inspiration :-)

Jeg er helt vild med dine flotte puder, for du har de mest skønne sammensætninger af farver og materialer :-)

Det lilla stof med hvide hjerter (bagsiden af puden) er det også retrostof, eller kan det købes i en forretning, for det er bare så flot?

Christina hat gesagt…

laila - tak og velkommen herinde :) jeg synes at det er dejligt at lave puder, jeg elsker at sætte stofferne sammen og hvis jeg ikke får dem solgt så lander de bare på min sofa ;)

det lilla stof er fundet i genbrugeren - sådan et sted man aldrig plejer at finde noget - så jeg var heldig :)

Laila hat gesagt…

Tak :o)

Tænkte nok, at du havde gjort et kup et eller andet sted med det skønne stof - og så må jeg bare fortsætte med at være lidt misundelig og beundre det i dine smukke puder ;-)

Christina hat gesagt…

der findes mange skatte derude :)
især i dk - du skal ud og lede!
kh christina

Laila hat gesagt…

Sjovt, at du siger det, for jeg havde faktisk også tænkt mig at kravle ud af min babybobbel og gå på jagt i Holbæks genbrugsbutikker imorgen ;-)

KH Laila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...