Seiten

Dienstag, 1. November 2011

... en dag alene med Frans // ... ein Tag alleine mit Frans

Jeg plejer, af forskellige grunde, ikke at vise børnene så meget herinde - men i dag var en speciel dag, så jeg gør lige en undtagelse :)
Mine store børn er hos deres far og da Frans er noget så forkølet blev han hjemme fra børnehaven - og sådan var vi helt alene hjemme i dag, bare vi to - halvdelen af dagen i nattøj... En sjælden dag :)
Der var tid og ro til det hele - lege, en ostemad ind i mellem (det er altså mærkeligt at der ikke er larm ved bordet...), være lidt udenfor, sove til middag - osse mig, nåede endda også lige at få gjort parat til lidt pudesyning mens Frans sov. Bare tulle rundt, synge sange og læse bøger. En dag som giver lidt energi til de heftigere der kommer...

Normalerweise zeige ich nicht viel von den Kindern hier - aber da heute ein besonderer Tag war, mache ich mal eine Ausnahme :)
Meine Grossen sind heute bei ihrem Vater und da Frans ziemlich grün um die Nase war, blieb er heute zu Hause - nur ich und er, ganz allein... Eben ein besonderer Tag :)
Es war Zeit zum Spielen, Käsestullen essen, ein bisschen draussen zu sein, Mittagsschlaf zu zweit und danach hatte ich sogar noch eine Stunde an der Nähmaschine... Einfach nur das tun wozu wir gerade Lust hatten, das ist einer von den Tagen von denen man noch lange zehren kann...

3 Kommentare:

Iben hat gesagt…

Sikke dog en skøn og lækker dreng du har dig. Ham kan du altså godt lige vise lidt mere frem for det smil der er da totalt sunshine on a rainy day (:

Hvor ser det bare hyggeligt ud med jeres hjemme opladningsdag. Sådan nogle dage skulle man tage sig lidt oftere og der er nu noget helt specielt hyggeligt over de sjældne stunder hvor man har en hel dag sammen med bare én af sine guldklumper som kan få den totale og udelte opmærksomhed. Sådan én dag tror jeg at både mor og barn kan leve længe på (:

Emma hat gesagt…

Jeg er ny på bloggen herinde, og jeg er indtil videre kun positiv stemt!
Det er virkelig nogle dejlige og friske billeder, som du har taget, og hvor ser din søn utrolig skøn ud:)

Christina hat gesagt…

iben - jeg har denne ide med bloggen at jeg godt vil vise lidt af det hele, men ikke for meget af det private - det er en svær balance at finde... de store har sagt fra, ikke nogle billeder af dem herinde - og det synes jeg er fint.
ja, sådan en dag er guld værd - jeg er lidt en tilhænger af ikke at sende børn, som ikke er 100% raske i skole/børnehave - så de der dage har vi tit ;) og jeg nyder dem :)

emma - ja, han er dejlig :) så bliver billederne det jo også automatisk :)
må jeg spørge om du har tilmeldt dig herinde? jeg får nemlig ikke opdateret mit læser-gadget og blogger mener at jeg er skør...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...