Seiten

Donnerstag, 17. November 2011

Jeg har fundet skabet til mine Anne Black knopper // Ich habe den Schrank für meine Griffe gefundenDette lille skab stod ene og alene ved storskrald og selvom jeg faktisk havde ret travlt og først skulle bygge bilen om for at få plads til det skulle det altså med... Det er ret beskidt og der er en masse arbejde i det - men jeg ved at det gemmer på ægte skønhed :) Iøjeblikket står det i kælderen og venter på mig og slibepapiret...
Skal lige ha´ købt en knop til så de kan blive skiftet ud og så er det spørgsmålet med farven... Jeg kunne godt tænke mig en helt lys lavendel, så lys at den næsten kun kan anes. Udgangsfarven er nok lidt a la den her nedenunder og så med en masse hvid i... Men så er det nok finere med en anden farve på knopperne end lilla!? Eller skabet bliver hvidt eller gult, så kan knopperne blive...Ich war mal wieder schneller als die Müllabfuhr :) Dieser Schrank verbirgt wahre Schönheit - nach Schleifpapier, Farbe und evt. Tapete on top wird er zum Lieblingsstück!
Ich fände ein ganz ganz helles Lavendel schön, so hell dass man es nur ahnt - Grundfarbe ist wahrscheinlich sowas wie oben?
Die Griffe von Anne Black sollte ich dann vielleicht doch nicht in Lila nehmen!? Ok, Schrank gelb!!!

9 Kommentare:

Unknown hat gesagt…

rigtig fint skab du har fundet, jeg stemmer på gul med lilla greb, uh det kunne blive fint. Jeg tror nu også en lys lys lilla kunne blive fint, meeen jeg er altså vild med gul og lilla sammen

Louise hat gesagt…

virkelig smukt skab, og jeg stemmer i med Jeanett

Skabet skal da være gult med de lilla greb. Det ville være så smukt :-)

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Nej hvor det er godt spottet! Tror det skal blive rigtig fint med en kærlig slibehånd og penselstrøg ... Tror i øvrigt godt du kan holde dig til de lilla knopper hvis farven bliver så lys lavendel at det lun lige anes, måske knopperne vil understrege farven (kommer lidt an på refleksfarven som er svær at fange på billederne).

I øvrigt kan jeg godt lide dine prioriteter: detaljerne først, så skal det med grundelementet nok komme selv :-)

heidi hat gesagt…

Dit heldige skarn! Det skal nok blive rigtig, rigtig fedt..

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

Tror, det bliver skide flot, Christina! Synes, gul med lilla greb, kunne være finest :)

KH Anna

Christina hat gesagt…

tak allesammen :) gik i gang med skabet for et par timer siden og jeres motivation hjalp lige lidt, det er nemlig echt eklig!!! bliver nød til at stille det udenfor i morgen og gi det en gang med svingsliberen ? før det kan males, ikke noget med lidt sandpapir her og der... det bliver lidt af et arbejde! med hensyn til farven tror jeg først at jeg må finde ud af hvor det skal stå - i stuen er der ikke plads til flere farver ;)

Marie hat gesagt…

glæder mig til at se resultatet, tror det bliver rigtig fint.
Du er bare så god til at finde sådan nogen skabe der, er de billige i tyskland ?

Christina hat gesagt…

marolle -
lige nu står det og tørrer i kælderen - glæder mig til at få det op i morgen :) faktisk har jeg indtil videre ikke givet nogle penge for de møbler jeg har vist herinde, jeg finder dem nemlig på gaden :))))))) folk smider bare væk og jeg henter det :)

Marie hat gesagt…

det var dog utroligt!! jamen, sådan er det ihvertfald ikke i nordsjælland ;) der betaler jeg dyre domme for sådan noget der, det er ihvertfald ikke noget man lige falder over.
Glæder mig til at se det færdigt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...