Seiten

Donnerstag, 29. Dezember 2011

En stol i vores stue // Stuhl - ob ich will oder nicht...

Jeg har båret julen ud i dag, juletræet er plyndret og lidt vemodigt sat udenfor - i stedet har jeg igen båret vores - nej, mandens... - gamle lænestol op fra kælderen, hvor den stod over julen for at gøre plads til træet...
Det har altid været klart at den skulle med hvis vi skulle flytte sammen, men jeg har også altid vidst at den er grim. Stoffet altså, stolen i sig selv er dejlig og når der nu sidder minder i den, så er den jo endnu bedre, men altså det der 40-50ér stof er slidt, puhbad og gyseligt. Så den har levet under tæpper og lagner og endnu flere tæpper, som gjorde at den fyldte doppelt så meget - at få den ombetrækket er alt alt for dyrt, så det er med at leve med den som den er - eller doppelt så stor. Jeg har besluttet mig for at synes at den er fin grim, så nu står den i al sin herlighed i vores lille stue...
Det skal jeg vidst lige vænne mig til.

Weihnachten ist jetzt endgültig vorbei - ich habe den Baum rausgestellt, etwas wehmütig ist das schon - stattdessen ist der Sessel wieder aus dem Keller gekommen wo er die letzten Tage verbracht habe - jajaja!!! - sonst hätte der Baum kein Platz gehabt... Es war schon immer klar das der Sessel mitkommt wenn wir zusammen ziehen, es war mir aber auch immer klar dass der Sessel echt hässlich ist... Nicht der Sessel an sich, sondern der Stoff - abgenutzt, graubraunmausetot und bah!!! Neu machen ist unbezahlbar! Somit hat er die letzten Jahre unter Decken und Laken im Wohnzimmer verbracht, Vorteil - man hat den Stoff nicht gesehen. Nachteil - der Stuhl war doppelt so gross... Ich habe mich jetzt beschlossen den Sessel suuuper zu finden - der bleibt nämlich ob ich will oder nicht. Und jetzt kann man drin sitzen und nix verrutscht und wenn man geradeaus guckt sieht man den Stoff nicht - schwieriger wirds vom Sofa aus ;)


 Min muselmalede elskede skål med et ben under er gået sønder - men faktisk er den pænere nu uden ben og så kan den bruges som normal skål... Og den gamle kasse har endelig fundet sin bestemmelse - nemlig som garn-kasse...3 Kommentare:

Skjerstad hat gesagt…

Koselig med en slik stol :) Og den stilige puta som er i den ! Likte de fargene sammen ;)

Ønsker deg en fin jul videre :)
Klem fra Janne

Lisbet / *LLL og Co.* hat gesagt…

Vi er vist en del, der har plyndret juletræ i går og i dag... :-)

Julen er dejlig... også når den er forbi, MEN det ER (også) lidt vemodigt... det er jeg helt enig med dig i!

*SMIL* fra Lisbet

Louise hat gesagt…

Ja her røg julen ned allerede d. 25, så det føles allerede som længe siden... Nyder virkelig også at her er ldit plads og lys igen. :-)

Stolen er da fin:-) I hver fald med tæpper henover... Smiler

Godt nytår til dig og dine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...