Seiten

Mittwoch, 14. Dezember 2011

Keks, Wunderauto und Co.Linus og jeg har i dag prøvet os med kiks-udstikkere og noget mærkeligt ler, som kan hærdes i microbølgeovnen... Jeg synes at det var ret skægt og Linus forsvandt ikke efter de obligatoriske 10 minutter, så der ramte aktiviteten plet. Men resultatet er ikke sådan noget at hoppe af, overfladen er fin, men kun ovenpå - bagsiden er krummet og ujævn... Så hvis vi skal i gang igen så med noget andet ler.
Vi har lavet nogle tyske nogle - det er ikke fordi vi ikke kan stave ;)

Linus und ich haben heute mit Keksausstecher, Buchstaben und Fimo gebastelt - hat super Spass gemacht, Linus verschwand auch nicht nach 10 Minutten, muss wohl lustig gewesen sein :) Das Resultat ist allerdings nicht sooo dolle, die Oberfläche wurde glatt - auf der Vorderseite - die Rückseite wurde krümmelig und bahhhh... Sollten wir nochmal loslegen dann mit einem anderen Material..
Lustig wäre noch ein Schwein mit "Fleisch" oder "Schinken" drauf :)6 Kommentare:

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Super og meget i tidens tendenser. Hvad er det for noget ler , måske?

Christina hat gesagt…

ja, heldigvis er det herinde ok at efterabe ;) det er fimo - noget tysk noget, er utroligt let når det er tørt og har ellers en fin glat overflade - men er næsten umuligt at få kradset fra arbejdsfladen... har også noget som hærdes normalt - så måske skulle jeg prøve det. men i det mindste havde linus noget rigtigt i hånden med det samme :) omend lidt grimt på bagsiden ;)

Unknown hat gesagt…

Det er dejligt, når man kan være kreative sammen.

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Ja fimo kender jeg godt - jeg vidste ikke man kan hærde det i mikro'en, jeg bruger altid ovnen :-)

Christina hat gesagt…

losarinas mor -
ja, og jeg nød at linus havde lyst og syntes at det var skægt :)

pimp me up -
der findes forskellige fimo´er - det er ikke alle som må komme i microen... jeg troede fimo var tysk - men jeg har også altid troet at haribo var dansk ;)

Unknown hat gesagt…

Hej Christina
Hvor ser de fine ud:) hvor har du købt bogstaverne henne?
Så skønne billeder altid:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...