Seiten

Montag, 9. Januar 2012

Kælderbilleder...

I vores kælder bor der en mumie - så når der skal hentes ting og sager er det som regelt et eventyr, eller det der er slemmere - det er bare med at holde rummene nedenunder jorden lyse og ikke for rodede, for ellers så kender jeg een som nægter at gå derned...
Da vi købte huset var det en rigtig kælder med puds der dryssede ned af væggene, store sorte edderkopper og et vaskerum som i gamle dage, med afløb i gulvet og mini-vindue...
Da jeg tilbringer rigtig mange timer dernede - vaskemaskine og Co. - og da vi simpelthen har brug for pladsen, fik vi lavet det lyst og "brugervenligt"...

Billeder fra en kælder... Alle lidt skæve da der ikke er god plads til at fotografere...


Vi bruger indgangen til kælderen meget når det regner og i det hele taget i vinterhalvåret, da indgangspartiet ovenpå er ret småt - så her har vi alle vores vinterting, ca. 50 par sko og alle jakkerne - de hænger her og der og alle vegne - fint synes jeg at det er at bruge vandrørene til ophængning af div. ting... Og jeg elsker de gamle døre som bare er blevet malet hvide og de upudsede vægge. Ja, der mangler et billede af k-æ-l-d-e-r rummet med alt vores høøøhm - ting.... Men I ved allesammen hvordan et rodet kælderrum ser ud, så det slipper I for ;)

6 Kommentare:

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

iak kældre - har et ambivalent forhold til dem, fordi der altid følger edderkopper med. Vil dog sige at din ser absolut nydelig ud - hvordan er det med tyske edderkopper, er de grimme? :-)

Christina hat gesagt…

nydelig - phhhhh... ;)
de er store og har øjne og hår! - jeg ville gerne ha haft malet gulvet koksgråt eller sort, meeen så havde jeg jo ikke kunne se dem når de kom trampende..

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Føj for den lede, nej ALT skal forblive hvidt i en kælder. Gys

Hyggestunder hat gesagt…

Super god ide, at inddrage rørene til ophæng. Det kan da ikke være det værste sted at "hygge" sig med vasketøjet - udtalt af en, som ikke har en kælder at gemme det væk i :0)

Christina hat gesagt…

hyggestunder -
ja, det er dejligt med en kælder, forsvinder også gerne derned en gang imellem når der er for meget gang i den ovenpå ;) før stod alt det der tekniske noget i min lejlighed i køkkenet, tørretumbler har jeg først efter barn nr.4 og indtil da tørrede tøjet i stuen - godt at de tider er forbi :)

Unknown hat gesagt…


If your message is particularly complicated then it may be best to step away now and consider an alternative method of reaching your target audience.
Visit our site today and see what we can do for your business.
Vindues tekster design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...