Seiten

Mittwoch, 25. Januar 2012

Uro // Mobilé

Jeg synes at jeg har lavet en regndråbeuro - der var lidt forskellige meninger om den her til morgen - hmmm, der var nogen der troede at det var æg!
Jeg tror at jeg vil prøve lidt forskellige ophæng til sådan en - måske nogle bom-bom´er i forskellige farver eller hjerter måske.. Så kan man(d) se hvad der hænger lige i øjenhøjde ;)

Auch wenn hier heute morgen die Meinungen etwas unterschiedlich waren, finde ich dass ich ein Regentropfen-Mobilé gehäkelt habe - nix Eier!!!
Demnächst werde ich eins mit Bommeln in verschiedenen Farben machen oder mit Herzen... Da sieht man(n) wenigstens sofort was es ist... Obwohl vielleicht auch nicht ;)
15 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Jeg kunne sagtens se at det var regndråber, inden jeg overhovedet havde læst. Og hvor er det bare fint dit uro!! Suk, gid jeg kunne hælke. Der bliver virkelig lavet så mange smukke ting rundt omkring på de forskellige blogs. Kh Line.

Anonym hat gesagt…

*hækle

Christina hat gesagt…

Tak :) Kan du spise med de der spisepinde? Så kan du nemlig også hækle!! Det er bare øvelse - kender du mon ikke nogen som kan vise dig det og give nogle opmuntrende ord? Pludselig kan du så, helt sikkert!

Anonym hat gesagt…

Hehe, det er mange år siden jeg har prøvet at spise med pinde :) Men nej, kender desværre ikke lige nogle der kan hækle, kun en masse der kan strikke. Måske jeg via youtube kun prøve selvlære?

jolanda hat gesagt…

Wow, I like :-) Super fun colors.

Greetings, Jolanda

Maria Schwartz hat gesagt…

Hvor er den fin!! Den kan du da godt være stolt af! Og lækre ting på hylden dér! :-)

Kh Maria

Anonym hat gesagt…

Liebe Christina, mit großer Freude habe ich wieder Deinen Blogger angeschaut und sende Dir und Stefan und Euren Kindern liebe Grüße + Gedanken im neuen Jahr 2012.
Eure Sigrun + Alan

Iben hat gesagt…

Hi hi. Jeg synes også mest det ligner æg men superfin er den i en rigtig smuk farvekombi og det er jo også snart påske (:

Er meegt imponeret over alle i der kan hækle, Har aldrig selv haft held med den syssel men har meegt lyst til at lære det en gang

Christina hat gesagt…

line -
jeg er mere til det der med at prøve sig frem - blive lidt hysterisk og smide med tingene ;) har faktisk aldrig været inde på youtube og kigge anvisninger, men måske det er godt??? det er da bestemt værd at prøve!

jolanda -
thanks a lot :) eggs or raindrops? ;)

maria -
tak :) den var skæg, omend lidt besværlig at lave da jeg startede det "forkerte" sted ;) fiiiin fugl, den er jeg så glad for :)

sigrun -
danke - freut mich dass du gerne vorbeischaust :))) wir arbeiten an ein familienfoto für euch :)

iben -
høøøø, æg ser da helt anderledes ud ;)
det er altså ikke så svært - det er bare øvelse :) I må lave nogle hækle-kom-sammen-grupper der oppe i dk :)))

Maria Schwartz hat gesagt…

Så bliver man også altid ekstra glad for tingene, når de har været lidt besværlige at lave ;-)

Kan godt forstå du er glad for fuglen!! Den står også højt på min ønskeseddel, dog har det lige været jul og min fødselsdag, så ender nok med at købe den selv ;-)

KrudtuglensMor hat gesagt…

Helt igennem fantastisk og for mig ligner de dråber :)

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

jeg synes, det ser smukt ud :)

betine hat gesagt…

hvor er den fin... jeg kan altså sagtens se at det er dråber :)

Christina hat gesagt…

maria -
det kender jeg godt det der med at man selv tit bliver nød til at opfylde sine ønsker, ellers får man dem ikke ;)

krudtuglens mor -
tusind mange tak :) ja, ikke - det er da ikke æg - tsts ;)

anna -
:)))

betine -
nemlig, store tykke regndråber ;)

Kamilla hat gesagt…

Jeg kan også sagtens se at det er dråber - det er virkelig en flot uro! Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
Kh Kamilla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...