Seiten

Mittwoch, 11. April 2012

Køkkenbilleder // Küchenbilder


Engang i mellem er det dejligt bare at få rokeret lidt om på forskellige ting og sager, kander fra køleskabet op på køkkenskabet og i den dur - så er det lidt som nyt igen... Vi har utrolig lidt skabsplads i forhold til hvor mange mennesker vi er - så det er svært at få sådan et multi-rum, som køkkenet er hos os til at se ordentligt og hyggeligt ud og samtidig være funktionelt. Vi kan f.eks. ikke have 6 stole stående omkring bordet, så vi har taburetter som står under bordet og som skal hentes i gangen når der skal spises. Det går altsammen men det kræver lidt organisation. Vi har ikke mange overflødelige ting - men heller ikke mange køkkenting, som kaffemaskine eller mixer - det er rart at minimere sine behov, men jeg kunne nu altså godt tænke mig en af de der fine røremaskiner... Og en ordentlig plads til skraldespanden... Ellers er jeg godt tilfreds i vores køkken - her er rart at være...


Manchmal ist es gut einfach Sachen von a nach b zu räumen, schon sieht alles wieder aus wie neu... Wir haben wenig Schrankplatz - es ist schwierig so n Multiraum wie die Küche bei uns ist, schön und gemütlich und gleichzeitig funktional zu halten, wir haben nicht viel überflüssiges Zeug - aber auch nicht viel übliches Küchenzeug wie Kaffemaschine und Brotbackmaschine - aber ich hätte gerne einen Mixer in Retrodesign... Und einen Platz für unseren Mülleimer... Sonst bin ich glücklich in unsere Küche :)

9 Kommentare:

Anne Sofie hat gesagt…

Super skønne billeder, sikke et dejligt og lyst køkken :)

Marie hat gesagt…

skønne billeder og skønt køkken. Så længe det er så fint som dit køkken, så kan man leve længe med det :)

Uthski Badutski hat gesagt…

Det ser ihvertfald også ud til at være et rart sted at være :)

Davids Engle hat gesagt…

Ja der ser godt nok ud til at være rart ar være. Lyst med fine farver rundt omkring. Jeg elsker jo dit køleskab. Det kunne jeg sagtens sidde og kigge forelsket på:-)
Kate

Unknown hat gesagt…

Småt, men godt :-)
Der stråler i hvert tilfælde en rigtig god energi ud af dine køkken billeder.

Janina - Elke dag zaterdag hat gesagt…

Beautiful pictures!

Uuuglehytta hat gesagt…

for et fint kjøkken du har:) deilige farger! elsker SMEGkjøleskapet ditt!! drømmer om ett sånn selv en dag:)

Christina hat gesagt…

anne sofie -
tak skal du have :) det største rum i hele huset og alligevel så småt, men ja, her er lyst :))) og rart at være...

marolle -
tak, vi kan også allesammen bedst li at opholde os der - i hvertfald er der altid gang i den i køkkenet. kunne dog så godt tænke mig at have plads til at stille bordet i midten af rummet, men så får man altså fnidder fordi det bliver for trangt.

uthski badutski -
tak :)

kate -
køleskabet er jeg også så! glad for - fik det af kærestens forældre da min mindste blev født -som de sagde "til babymaden". sådan en gave har jeg aldrig i mit liv fået før - helt utroligt :)

losarinas mor -
småt, ja - men større end mit gamle køkken, der sad jeg altid på skraldespanden da jeg kun havde plads til ungernes stole og der skulle altså kunne spises i køkkenet :) min farmor sagde altid at små køkkener er de bedste... i hvertfald har man altid alting lige ved hånden ;)

ja-ni-na -
thanks a lot - and nice having you here :)))

uuuglehytta -
tak skal du have - ja, smegkøleskabet er bare dejligt - jeg er ikke til køkkenmaskiner og alt det der teknik som står fremme og så er smeg jo et fantastiskt alternativ - et rigtigt møbel :)

Malin på pastill.nu hat gesagt…

Vilket underbart mysigt hem ni har!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...