Seiten

Dienstag, 15. Mai 2012

Fødselsdagsbilleder // Geburtstagsbilder







Så kom dagen og den var dejlig - en glad glad lille dreng på hele 3 år som for første gang helt bevidst oplevede sin fødselsdag og som blev kysset og krammet og fik alle ønsker opfyldt... Som tog sin nye bil med i seng til aften og allerhelst legede med sine sæbebobler i haven. Som spurgte om han nu bliver ved med at være 3 og slet ikke mere 2... Som i dag er draget afsted til børnehaven med kager og som pludselig bare slet ikke mere er helt så lille.

Endlich kam der Tag und er war schön  - ein kleiner fröhlicher Junge von 3 Jahren der das erste Mal seinen Geburtstag richtig wahrgenommen hat, der geküsst und geknuddelt wurde und der alles bekommen hat was er sich gewünscht hat... Der sein neues Auto mit ins Bett genommen hat und am liebsten mit seinen Seifenblasen im Garten gespielt hat - den Bauch voll Kuchen und einfach glücklich...

12 Kommentare:

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Åhh for pokker hvor skønt. Tillykke med den lille store dreng :-)

Skjerstad hat gesagt…

Masse gratulasjoner fra meg, til den søte lille og hele familen :)
Det er stor forskjell fra å være 2 til 3 år ;) !
Ser at dere har Peoner, de er vel fra egen hage. Så deilig, de er så skjønne. Våre Peoner har bare kommet 2 cm opp av jorda.

Klem fra Janne

Louise hat gesagt…

Virkelig skønne Billeder CHristina, og stort stort tillykke med mindstemanden.... Og nej, det går bare alt alt for stærkt, pludselig er de bare ikke små mere...

Nu har neel jo også fået sig en lille retro nederdel, og så forsvandt al baby bare da hun kom i den.... Men jesus hvor var hun bare sød:-)

Merle top top elsker også den anden nederdel, jeg har slet ikke fået lov at aflevere den til min mormor endnu, for hun bor i den :-)

alex hat gesagt…

diesem tag fiebern wir hier noch entgegen...in 10 tagen ist es soweit und unser kleiner mann wird drei...eurem wünsch ich nachträglich noch alles liebe...einen wunderschönen tag hat er gehabt...die bilder sprechen bände:)
liebe grüße
alex

Marie hat gesagt…

Stort tillykke med den store mindstemand :-) Ser ud som en utrolig dejlig dag :-)

Unknown hat gesagt…

Tillykke med lille manden og super dejlige billeder:)

Fru Usken hat gesagt…

hehe herlige 3-åring! herlige bilder og:) kjekt at han å dere fikk en så fin feiring!
june:)

Nike hat gesagt…

Hach .. wie schön :)

Alles liebe nachträglich noch .. Beim räuberkind sind es noch genau 2 wochen :) ... dann wird er 4. Wahnsinn.

Liebste Grüße
nike

bare WUNDERBAR hat gesagt…

STORT tillykke med din store dreng.. :)
Det lader til at have været en festlig og solrig dag.. Det ER virkeligt en stor ting når de bliver så store at man kan se at de virkeligt forstår og sætter pris på dagen.. :)

Christina hat gesagt…

dorte -
lille stor :) det er altså mærkeligt, synes jo at det var igår han kom til os...

janne -
tak skal du have :) nej, de er købt, her æder sneglene alt, så jeg skal altid være lidt forsigtig med hvad der bliver plantet...

louise -
ja, det går for stærkt - men han er stadigvæk så lille at han helst falder i søvn i min seng og vil holde i hånd når vi læser - sååå, det er nok ok ;) kan lige forestille mig neel med lille tyk babymave i sådan en fin nederdel - så sød :) håber da at merle ikke får ondt i maven, men er glad for at hun er glad for den :))

frieda -
danke dir :) er hat sich richtig gefreut darauf - und am abend vorher dann muffensausen bekommen und erklärt dass er gar nicht geburtstag haben will, es hat dann aber nicht lange gedauert dann war wieder ok ;) süss.. mittlerweile glaube ich dass ich unteranderem blogge um diesen ganzen sachen für immer festzuhalten - kleine augenblicke und ausschnitte aus dem leben die sonst so schnell verloren gehen.. lg zurück :)

marie -
tak - det var en dejlig dejlig dag, stille og rolig og alligevel med en helt speciel stemning :)

mama lola -
tak :) der var ca en million at vælge imellem, det er altså bare svært at finde nogen som passer og ikke viser for meget og alligevel nok ;)

fete des gamins -
danke schøøøn :) es war ein wunderbarer tag :)

june -
ja, lidt genert på en måde og alligevel så nysgerrig og glad :) det er en dejlig alder :)

nike -
danke :) ja, es ist unglaublich und ich gewöhne mich nie daran - meine grosse wurde im januar 16 und ich verstehe es immer noch nicht - die ist schon grösser als ich! mai-kinder sind toll :) lg christina

rakel -
TAK :) vi var bare så heldige med vejret... masser af kage, ikke kun den der (ser tør ud - var den ikke...) drømmekage ;) og dejlige mennesker, fødselsdagssange og gaver. hold da op hvor fik han meget, men han vidste hvem han havde fået hvad af. det er nu man kan mærke forskellen, en helt anden bevidsthed omkring sig selv og andre i forhold til for et år siden... store lille dreng :)

betine hat gesagt…

Stort stort tillykke - tænk at være hele TRE år!!! Hvor er det bare nogle dejlige dejlige billeder... Virkelig dejligheder :)

Kh!

Kreativista i Boligrum hat gesagt…

Et lille forsinket tillykke med din skønne dreng ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...