Seiten

Sonntag, 10. Juni 2012

Børneværelse opdatering // Kinderzimmer


Jeg har flyttet rundt og frem og tilbage på mindstemandens værelse det sidste stykke tid - kommode ind og ud - forskellige borde - madrasser på gulvet... Enkelte af tingene såsom madrasserne var virkelig fine derinde, men de blev ikke rigtig brugt. Her bliver der helst hoppet i sofaen og læst i den store seng, så da de tog så meget af den kostbare gulvplads er de kommet op på 2.sal til pigerne. Så er der bogkassen som tager utroligt meget plads væk, men den kan og må ikke fjernes da den er elsket og bliver brugt flittigt. Men et eller andet måtte der ske, da der efter fødselsdagen er kommet en del nye ting, dimsedutter og legetøj til som jo skal finde plads et eller andet sted. Det er så blevet til Linus´ reol som nyt møbel derinde og jeg elsker at den passer foran radiatoren, det giver rummet en eller anden ro - Linus har selvfølgelig fået et fint andet skab til sine Anders And blade i bytte - og jeg fik malet det lille bord hvidt. Der er ligesom vundet flere m2 - ihvertfald optisk og alene det gør jo underværker. Så er der endelig blevet pudset vinduer, det hjælper vidst også lidt på stemningen. Flueskabet som aldrig rigtig finder sin plads her hos os, står nu og venter på at blive fyldt af Frans og indtil da får de syede skyer lov til at bo inde i ligesom hos Betine. Min gamle tavle i billedramme har også fået en gang med hvid farve - så nu er der lyst lyst lyst, som jeg bedst kan lide det. Når min konto tillader det skal jeg på jagt efter et par fine billeder, eller nærmere sagt bare bestilt, da jeg allerede ved hvilke... Alternativt kunne jeg bare så godt tænke mig tapetet med fuglene som man kan se på billedet over bordet, dog i blåt - det må se helt aldeles skønt ud på den ene væg.



Ich habe immer wieder das Zimmer vom Kleinsten hin- und hergeräumt... Um Platz für neue Spielsachen zu machen. Die Kommode rein und raus getragen, verschiedene Tische ausprobiert und die Matratzen weggenommen. Eigentlich passten sie super in die Ecke aber hier wird lieber auf dem Sofa gehopst und gelesen lieber im grossen Bett und da der Fussbodenplatz in dem Zimmer einfach zu kostbar ist mussten sie raus... Die Bücherkiste nimmt viel Platz weg - ist aber heiss geliebt und muss bleiben und einen Schrank braucht man auch... Aber wohin mit all den neuen Sachen die zum letzten Geburtstag dazugekommen sind? Ich habe Linus´ Regal gemopst - dafür hat er natürlich ein richtiger Ersatz bekommen - und ich habe den Kindertisch weiss gestrichen. Plötzlich sieht der Raum viel grösser aus und dadurch dass der Heizkörper hinterm Regal verschwindet passiert etwas mit dem Zimmer. Vielleicht liegt es auch daran dass die Fenster geputzt worden sind - hmmm... Und wenn mein Konto es irgendwann zulässt würde ich gerne 2 Bilder bestellen die ich schon lange im Kopf habe. Oder die eine Wand tapezieren, die Vögel auf dem Bild über den Tisch - nur in blau - das würde super aussehen... Schade eigentlich dass ich jetzt zufrieden bin, wo es doch so´n Spass macht...

10 Kommentare:

betine hat gesagt…

Hvor ser det altså bare fint ud - det er skægt, som der skal forhandles for at få det hele til at passe :)

Skabet kan heller ikke rigtigt finde sin plads her - lige nu er det tømt og står bare helt ensomt på gulvet. Det er altså underligt at det skal være så svært! Jeg har overvejet at save benene af og hænge det på væggen.

Glæder mig til at se hvad det er for nogle fine billeder, du ønsker dig :)

Ha´ en rigtig dejlig dag.

Marie hat gesagt…

Dejlig lyst værelse :-) jeg kender godt det med at der skal ryddes ud og op efter fødselsdag, ellers kan det nemt blive for trængt.

freuleinmimi hat gesagt…

Sieht auch schon so richtig toll aus :-)
Liebgruss, mimi

Christina hat gesagt…

betine -
det er en gang imellem til at få fnat af de der små værelser ;) men nu er jeg faktisk meget tilfreds - indtil jeg næste gang synes at det ser fjollet ud... ja, det der flueskab er mærkeligt, tror at det er lidt for stort eller det har dårlig karma - faktisk har jeg også haft overvejet at save benene af, men det er et af de der projekter som aldrig bliver til noget...

marie -
jul og fødselsdage kan virkelig udløse pladsproblemer... faktisk stiller jeg tit det legetøj væk som der ikke bliver leget så meget med - når det så kommer tilbage på værelset igen er det igen spændende... meget praktisk :)

mimi -
danke :) mal sehen wie lange es so stehen bleibt ;)

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

Hvor er der bare fint :)

Louise hat gesagt…

hvad er det med de der flueskabe, som jeg også skrev til Betine, så flytter mit også op og ned fra kælderen konstant... lige nu står det I kælderen... ved ikke lige hvad jeg skal stille op med det.... Men børneværelset skal snart have en omgang, Merle skal ha større seng... så kan det være det lander der oppe...

Men super fint og hyggeligt værelse du har lavet, og du har helt ret... en tapet væg ville virkelig være lækker med lækkerhed på....

hvilke billeder har du mon kig på???

Christina hat gesagt…

anna -
tak skal du ha :) jeg kan altså godt mærke at jeg faktisk mere er til hvid som baggrund - ikke alt for meget fis i de små rum... der er så meget der giver farver derinde så jeg holder mig lidt tilbage, måske kommer der en voksdug på det lille bord og så er det også nok nok...

louise -
ja, det er da lidt mærkeligt - tror at det ville se rigtigt fint ud på et køkkenbord eller en vindueskarm - i hvertfald foran noget vindue så lyset falder lidt ind igennem... men faktisk har jeg fundet ud af hvad der skal ske med det - tror at det bliver ret fint -nu skal der så bare saves lidt alligevel;) billederne jeg tænker på er trafikplakaten jeg engang viste et link på herinde - til dig tror jeg - og så kunne jeg godt tænke mig et af de dersens små retro zoo plakater med en løve eller lign.

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Det ser brand godt ud Christina. Stemningsfuldt og lyst børnerum - tak for kigget :-)

Louise hat gesagt…

Ja i et vindue vil den være super fin... men der er selvfølgelig stadig bagvæggen i .... Dog har jeg jo også det lille flueagtige skab som er malet blå, det står på kakkelbordet i køkken, og så sys jeg det ser lidt tosset ud med to varianter.... Faktisk har jeg også et ret stort i creme gul og ret afskallet, super fedt... Men mega stort... kan bare ik finde plads.

Den trafik plakat er bare SÅ FIN... den måtte også godt hænge her hos pigerne da.... hvad er det den koster???

Sys dog helt sikkert du skal lave en tapet væg som det første

Christina hat gesagt…

dorte -
tak :) og du er ankommet på min rulle, ihvertfald en gang i mellem - fantastiskt. ha en dejlig dag :)

louise -
det lille blå du har er fint - men det der store gule et ville jeg da også gerne se ;) måske på badeværelset eller ned på gulvet til pigerne som dukkehus eller noget?
ja plakaten er fin og tapetet også, jeg er bare i øjeblikket ret fattig, så det bliver ikke til noget sådan lige med det samme - hverken det ene eller det andet. hyl og skrig og fandens - men sådan er det bare ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...