Seiten

Montag, 30. Juli 2012

Kæmpe-Granny´s // Riesen-Granny´sSom så tit før har jeg ladet mig inspirere af Louise´s fine stil... Jeg er jo nu færdig med mit bølgetæppe og ville gerne i gang med noget andet til aftenerne på sofaen - var gået i gang med en masse små hæklede firkanter til et tæppe, men jeg ved at de kommer til at ligge evigt inden jeg får dem syet sammen. Derimod er denne her variant perfekt for sy-sammen-dovne... Store lapper, tyk hæklenål - og jeg skal kun bruge 35 stykker, det er et rigtigt hurra-projekt...

Wie so häufig habe ich mich von Louise und ihr Sinn für Schönes inspirieren lassen... Jetzt wo meine Wellendecke fertig ist, brauchte ich etwas Neues für die Abende auf dem Sofa - und diese Decke ist für Zusammen-Näh-Faule wie ich ein perfektes Projekt, riesen grosse Vierecke, dicker Häkelnadel und nur 35 Häkel-Lappen. Jetzt brauche ich nur Wolle - ist wieder mal alle, alle...

16 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Hold nu op... Jeg er så vild med dine hækle-kreationer! Men det har jeg jo sagt før-

Hvor bliver det her tæppe smukt!! :)

Louise hat gesagt…

Ahhh det blir også flot, helt vildt... Det er rigtig fint med lidt grønt i også:-)

Christina hat gesagt…

line -
takker :) det er jeg glad for at høre :) det er ikke helt så perfekt og det kan jeg egentlig meget godt li´ - et afslappende tæppe så at sige ;)

louise -
mener du mon den tyrkise? der er nemlig kun en række grønt i - og jeg er ikke sikker på om jeg gider den. i stedet overvejer jeg lidt sort til alle pastellerne - men jeg har jo lidt tid til at bestemme mig i endnu :) er dit snart færdigt mon? jeg glæder mig til at se det :)

Marie hat gesagt…

Det bliver da super fint :-) Bruger du bare dine rester eller er det nyt garn? lurer lige på hvor langt jeg vil komme hvis jeg gik i gang med mine rester.

Gitte hat gesagt…

Fed ide med de store granny´s,måske kunne du hækle dem sammen med grå,den vil ikke være så dominerende som sort

Tina Dalbøge hat gesagt…

Hvor bliver det fint. Dejlige farver.

betine hat gesagt…

Aiii, altså! Så smukt, det bliver... Jeg vil også lave sådan nogle firkanter. Kan bare ikke finde ud af det...

betine hat gesagt…
Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.
Loppe-shoppe hat gesagt…

Det bliver fint, meget indbydende.
Hvilken nr. hæklenål bruger du?

Christina hat gesagt…

marie -
jeg synes at jeg bruger helt utroligt meget garn!! men firkanterne er også store... det er ikke et reste-projekt ;)

gitte -
jeg kunne godt tænke mig at samle firkanterne så man ikke kan se nogen sammensyning... synes at det er pænere når hver firkant har forskellig farve på kanten... men jeg overvejer lidt at få lidt sort ind i firkanterne...

tina -
tak skal du have :) kan godt lide at hver firkant ser anderledes ud i farverne :)

betine -
tak :) det er altså ikke svært, har du ikke nogen i nærheden som kan hækle og vise dig det eller du kigger på nogel youtube-videoer??? det er meget nemmere end at strikke (og meget sjovere)...

loppe-shoppe -
jeg bruger nr.6 - det går dejligt hurtigt, men det sluger altså også en del garn ;)

Maj♥ hat gesagt…

Wow - hvor bliver det bare lækkert!!
Bruger du mon bare ganske almindeligt bomuldsgarn?? Fx som det Søstrene Grene sælger? Hvis det er - hvor mange nøgler tror du du ender med at bruge??
De der store firkanter er da lige mig altså!!! SÅ fine!!

Louise hat gesagt…

Hmm ja det kan da godt være, det er den helt ovre til højre... Og nu skal du bare se, Tamra har hæklet mig en doilly ligesom din, og har fundet papir i søstrene til mig... så nu låner jeg en ide fra dig.... :-) :-)

Den sidste smukke skål finder vidst også hjem til mit køkken....

Marina hat gesagt…

Nøj hvor er det smukt og sikke dejlige farver.

Unknown hat gesagt…

Virkelig smukt Christina... Du er bare så dygtig:) Jeg er også blevet fristet af Louises tæppe og Tamra er igang nu med et til mig:) så smukke farver du bruger:)

Unknown hat gesagt…

FEEEDT!

Christina hat gesagt…

tak for jeres søde kommentare :) nu har lapperne ligget færdige i over en uge og jeg skal bare tage mig sammen til at sy dem sammen ;) glæder mig til at vise et færdigt tæppe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...