Seiten

Donnerstag, 30. August 2012

Vattæppeforsøg #2 og en vase // Steppdecke und VaseSom nogen af jer måske kan huske havde jeg en dynevattæppe-ide i starten af sommeren, ideen var god nok - det var jeg bare ikke... Så da jeg fik dette her skønne sengetøj ind ad døren var jeg parat til endnu et forsøg og ja, måske endda lidt trodsig hooked på at få det til at fungere denne gang, da jeg kunne mærke noget "blog-dame-fis" komme op i mig... Men nu er det færdigt og jeg må nok erkende at det er blevet en hel del bedre end det første - som vidst mest af alt bare lignede en stoppet dyne - men ideen var jo god nok som sagt... Jeg er super tilfreds med resultatet og med mig selv - nemlig.

Ich habe schon mal versucht eine Steppdecke zu nähen und hmmm, war nicht wirklich zufrieden... Es musste also nochmal versucht werden und voila - beim zweiten Anlauf sieht es schon ganz anders aus, eine echte Retro-Steppdecke - geht doch :)
Ich kann gar nicht zu viele Steppdecken haben - fürs Bett im Winter als extra Decke - auf dem Sofa zum Kuscheln - für die Kinder zum Spielen - im Garten - im Kinderhaus - im Gästezimmer... Ich denke es werden noch einige folgen, vielleicht sogar für den Shop.


 
Jeg har ikke vundet penge eller sådan noget - jeg har fået en gave af min søde kæreste som holder meget af ting med "twist" - det kan tit føre til misforståelser herhjemme - men denne gang har han simpelthen ramt plet. Normann Copenhagens skønne græsvase står lige nu ved siden af mig og ser fin ud - den er meget smukkere i virkeligheden end på billeder. Tak kæreste... Den lille bakke på billedet er fra en byttehandel jeg lavede med Julie - jeg føler mig ret heldig iøjeblikket.
 
Ich bin nicht plötzlich reich geworden - ich habe ein Geschenk bekommen vom Liebsten der auf schräge Sachen steht - meistens fällt sein und mein Geschmack nicht unbedingt zusammen - aber diesmal hat er genau getroffen... Normann Copenhagens Vase steht jetzt neben mir und ist wunderbar kitschig - aber schön dabei. Danke Liebster...


12 Kommentare:

Unknown hat gesagt…

Jeg synes du er dygtig !
:)

Fliegenpilzwerkstatt hat gesagt…

Deine Decke ist toll geworden.Ich mag diese Farben.
Das Geschenk von deinem liebsten ist klasse.

Liebe Grüße von Antonie

Loppe-shoppe hat gesagt…

Det er blevet rigtig fint - og til forveksling med et gammelt. Sejt!!

Christina (Carla og krudtuglen) hat gesagt…

Din vattæppe er virkelig smukt - rigtig godt gået og jeg kan godt forstå du gav det et forsøg mere:-) Heldige dig at du nu er ejer af den fine vase - den er rigtig fin.
K.h.
Christina

Louise hat gesagt…

vildt vildt vildt flot tæppe christina... det er jeg godt nok vild med... Betrækket var også lige i øjet for mig da jeg så det.... altså hos dig....

Sys din madras hyggekrog er helt vildt fin....

Og tillykke med vasen, den er jeg altså også meget meget glad for :-)

den pynter bare alle steder, både med og uden blomster i.

Libbie hat gesagt…

Skønt! Lækkert tæppe i dejlige farver. Tænker om det er svært at få igennem maskinen???

by.bak - interior & lifestyle blog hat gesagt…

Skide lækkert tæppe i skønne skønne farver!

Barbara hat gesagt…

Det er virkelig fint! Godt gået! Jeg år og overvejer om jeg skal kaste mig ud i det samme. Du har vel ikke lyst til at dele ud af nogle fif her på bloggen?

Snullemor hat gesagt…

Dit nye vattæppe ser bare helt ægte ud - det er så fint!!
: )

Unknown hat gesagt…

Smukt!
Sender du ikke lige mig en mail med din adr?
Har lidt til dig

Kh Laura
Lindersverden@hotmail.dk

Christina hat gesagt…

miri -
tak - jeg øver mig på det ;)

antonie -
danke schøn :) ich liebe die alten decken, aber die sind so schwer zu finden und so kann ich so viele machen wie ich will :) freu :)
ja, die vase ist toll!
lg christina

loppe-shoppe -
tak skal du have - det er da et kompliment :)

christina -
det er skægt med den vase - da jeg så den første gangtænkte jeg at den var da godt nok lige "i overkanten" ;) men pludselig var den der - det er ligesom med bojesens abe - den har aldrig rigtig sagt mig noget og pludselig må! jeg bare eje den på et tidspunkt :) tak for søde ord til tæppet :)

louise -
takker :) jeg er også glad for krogen ovenpå, det er bare hyggeligt med de der små hjørner rundt omkring :) og ja, vasen er bare smuk :)

binemor -
tak skal du have :) jeg har en oldgammel bernina - den er lidt langsom når der skal større ting igennem - og det er selvfølgelig lidt fjumret med alle de nåle der stikker allevegne, men det er ok... og resultatet er jo fint, så må man godt kæmpe lidt :)

dorte -
det lyser det tæppe og jeg bliver rigtigglad af farverne :) tak :)

barbara -
der er slet ikke så mange fif - dyne og betræk skal selvfølgelig passe sammen i størrelsen, hvad det ikke gjorde her, så jeg måtte gøre dynen mindre. ellers er det vel nok nemmest med de dynebetræk som lukkes helt forneden... og så er det bare tungen lige i munden og nåle overalt så det ikke skrider for dig når du syr... vigtig er at du får glattet stoffet så det ligger fint før du syr - ellers har du "klumper" i banerne og de fortrækker sig...

jette -
taaaak :)

laura -
oj!?

Sukkertøy for øyet hat gesagt…

..Et helt fantastisk nydelig vatteppe...
IN LOVE!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...