Seiten

Freitag, 26. Oktober 2012

Fineste sager... // Feines...

 
De fineste ting er landet her hos os - Maria var så sød at sende mig det nye BoligLiv med Rakels fine julefotoreportage, som jeg bare måtte eje... Og med i pakken var der dejligt "dims" - jeg kan blive helt høj af så meget betænksomhed og søde mennesker... Tusind mange tak kære Maria!
 
Den fine gamle kuffert fandt jeg i går til storskrald, den er helt igennem lækker - indeni som ny, så fin faktisk at jeg ville kunne bruge den til opbevaring af stof eller tøj. Den lille kasse er fyldt med det skønneste brevpapir og kuverter - fundet hos loppemanden for 20 Cent. Altså ca. 1,50 kr. Er der noget at sige til at man kan gå hen og blive besat af loppefund?
Ovenpå kufferten står mine juletræ´s-prototyper til shoppen... Jeg har haft dem i tankerne længe og her til morgen prøvede jeg tanken af - kan ikke rigtig finde ud af om de er for abstrakte, for tykke, for mærkelige - men jeg kan godt lide dem alligevel - og jeg er ihvertfald i god tid i år!
 
 
Ich habe ein Geschenk bekommen - eine dänische Bloggerin, Maria hat mir meine dänische Lieblingszeitschrift BoligLiv zugeschickt - und feine Sachen dazugelegt... brauche ich sagen dass so was glücklich macht?
 
Der alte Koffer stand auf dem Sperrmüll und haps, meins! Er ist innendrin wie neu - so fein dass ich überlege ihn als Aufbewahrung für Kleidung oder Stoff zu benutzen. Die kleine Kiste gab es auf dem Trödel für 20 Cent - voll mit altem Briefpapier - ein echter Schatz in wunderbarer Verpackung...
Auf dem Koffer stehen meine Weihnachtsbaum-Versuche - gedacht für den Shop... Ich weiss allerdings nicht ob sie zu abstrakt, zu dick oder einfach zu merkwürdig sind - mag sie aber trotzdem. Mal sehen was daraus wird... 
 
 

9 Kommentare:

Margit hat gesagt…

ja man kan godt blive helt bidt af loppefund - og sikke nogle herlige ting!

x
Margit fra Creative Tail

EM hat gesagt…

Sikke nogle skønne sager der også var i kuverten..

Christina hat gesagt…

margit -
det er jo helt fantastisk at man kan finde smukke ting til faktisk ingen penge... jeg blev også rigtig glad da jeg åbnede posten -det er bare skønt at få gaver :)

eva-maria -
ja, der var 2 fine punge og labels og svampe til at hænge :) dims som maria sagde - dejligt dims :)

Skjerstad hat gesagt…

Søm - jeg tenker altså at du mener ordet SØNN, det betyr vår sønn.

Så fin gave du har fått !
Ha en fin helg
Janne

Christina hat gesagt…

janne -
nej, ikke sønn - du skrev det i den sidste kommentar og du har det stående i din beskrivelse : farver, loppis, hage, SØM... ? hihi :)

Unknown hat gesagt…

Jeg er vild med de juletræer !
Vidste ikke det var juletræer, men blev draget til dem, fik lyst til at røre ved dem. Og ja, du er i god tid :)

Unknown hat gesagt…

Åh nogle fine sager..

Og jeg er vild med dine små juletræsdimser..

Anonym hat gesagt…

En lidt sen tilbagemelding herfra. Hvor er jeg glad for, at du kan lide dimserierne :)
Og sikke fine loppefund du har gjort dig også !

Tak for din kommentar inde ved mig. Så du er altså også en sløs, ha ha. Skal vi ikke hellere sige man lever livet lidt mere ?

Fint weekend blogindlæg du har i øvrigt. Uha, vi burde også gøre haven vinterklar her, men eftersom vi ikke har gjort noget som helst ved den endnu efter vi flyttede ind, kommer den nok til at stå som den er indtil foråret. Også en form for sløseri, og noget jeg virkelig godt kunne tænke mig at tage hånd i - engang :)

Ha en rigtig dejlig mandag dernede sydpå.

KH Maria.

Christina hat gesagt…

miri -
det lyder jo godt at du vil pille ;) jeg har lavet en hel masse fordi det var så hyggeligt :)

line -
tak skal du have - jeg glæder mig også lidt til at stille et par frem om ikke alt for længe :)

maria -
det lyder som en god omskrivning - leve livet lidt mere... faktisk har jeg i dag kun røget 2 :) MEGET STOLT ER JEG! da jeg røg den sidste ude på terassen hørte jeg et pindsvin - troede jeg - og så hørte jeg trin og nogen ånde, da var jeg ved at tisse i bukserne og da manden - altså det var min, men jeg troede at det var en morder eller noget - så dukkede op smed jeg et æble efter ham... hallo, det er IKKE sundt at ryge ;)
en have behøver i øvrigt slet ikke at blive gjort vinterklar, indtil videre har vores altid overlevet ;)
og ja, dine ting er dejlige og jeg er også kommet lidt videre med noget til dig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...