Seiten

Sonntag, 20. Januar 2013

Moth - Studio SnowpuppeDen fine lampe fra Studio Snowpuppe er flyttet ind hos os - vi har længe ledt efter en loftslampe som var passende i størrelsen til vores lille stue. I hvid giver den et dejligt lys og den hænger rigtigt fint i hjørnet over den gule kommode - faktisk lyser hele rummet derfra.. Jeg købte lampen hos Studio Snowpuppe´s etsy shop som du finder her .
 
Så vi er nu ved at få styr på vores belysning herhjemme, vores ball-lampe over sofaen er blevet sprayet sort og i køkkenet hænger Norm 69... Det pynter altså med de rigtige lamper...


Die schöne Lampe von Studio Snowpuppe - Moth - ist bei uns eingezogen... Eine Origami-Lampe aus Holland, die das schönste weiche Licht macht... Studio Snowpuppe hat verschiedene Modelle zu Auswahl - hellgelb, rosa, mehrfarbig und alle Lampen werden geliefert mit Textilkabel in der gewünschten Farbe... Den Etsy Shop von Studio Snowpuppe findest du hier .6 Kommentare:

Skjerstad hat gesagt…

Disse lampene er så fine !
Skikkelig god lun stemning gav den :)

Ha det fint
Janne

Ulla hat gesagt…

Det er nemlig bare vigtigt med de rigtige lamper. Den er SÅ flot den Studio Snowpuppe. Jeg har længe ønsket mig den i lyserød, men har kunnet læse mig til rundt om i blogland at den giver et ret rødt lys, og nu hvor jeg har set den hvide her, så ved jeg bare det er den jeg skal have! Så fin :-)
Kh Ulla.

Forelle hat gesagt…

Oh ja, diese Lampen finde ich auch wirklich ganz wunderbar!!

Sieht toll aus.

LG
Ines

Maria hat gesagt…

Sikke et skønt billede - jeg elsker farverne og harmonien i det, og kigget ud til køkkenet.
Jeg er sikker på du har det fineste hjem :)

KH Maria

betine hat gesagt…

Juhu.. Så fik du den endelig :)

Den er smuk!

Ulla... Mht lyset i den lyserøde, så handler det vist bare om at købe den rigtige pære til den... Jeg har investeret i en LED pære til min og nu er lampen altså ligeså fin lyserød tændt som slukket :)

det ALLERBEDSTE... hat gesagt…

Den hænger så fint der - smukt! I har sådan et dejligt hjem:0) Ha en dejlig dag.
Kh. Louise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...