Seiten

Donnerstag, 23. August 2012

Endnu et forsøg på at skabe mere plads... // Noch ein Versuch mehr Platz zu schaffen...


 
Vi har flyttet om på Mikkeline´s værelse og tilovers blev en reol, som landede i køkkenet for der har vi kronisk opbevaringsproblemer... Havde egentlig regnet med at vi ville få plads til flere ting - men af en eller anden grund fordeler de sager man har sig bare på en anden måde!? Der er iøvrigt nogen her i husstanden som mener at vores pladsproblem har sin oprindelse i mit samlergen - helt ærlig!!!
 
Wir haben Mikkeline´s Zimmer umgeräumt und übrig war das Regal... Und da wir in der Küche immer zu wenig Aufbewahrungsplatz haben hat es schnell einen neuen Platz gefunden. Hatte eigentlich damit gerechnet dass dadurch ein bisschen mehr Platz entsteht - aber irgendwie verteilt sich die Sachen die man hat einfach nur anders!? Es gibt übrigens jemand in diesem Haus der der Meinung ist unser Platzproblem würde daran liegen dass ich ständig neue Sachen heranschleppe - also ehrlich mal!!!
 


 
 
...

 
 

11 Kommentare:

Maria på Abeslottet hat gesagt…

Samlergen.....tsk tsk :o)

Julie Søndergaard hat gesagt…

Men du bor vel nok fint :-) trods samle(r)gen! Med eller uden r, så forstår vi hvad du mener, så det behøves ikke kommenteres, tsk!

Jeg har også det gen du omtaler, derfor må kæresten og jeg have hver vores kælderrum, et til mine samlinger (som ikke kan være i lejligheden), og et til hans "værksted". Dog har jeg en del ting inde hos ham alligevel! hehe

Kh

Christina hat gesagt…

maria -
ja, det er da lige lidt frækt at påstå ;)

julie -
tror ikke at det var sådan ment - i hvertfald har jeg ikke forstået det sådan :)
der er den del af det danske sprog som er smuttet undervejs - sådan er det bare ;)
samle(r)genet har her endnu ikke overtaget kælderen - men det kunne godt se ud som om at det på et tisdpunkt også bliver lidt trængt dernede :) ja, man er god til at brede sig overalt :)))

Davids Engle hat gesagt…

Ihh du bor bare så dejligt:-)

Christina (Carla og krudtuglen) hat gesagt…

I bor så hyggeligt. Jeg samler også og tænk på alle de skatte vi rent faktisk præsenterer vors mænd for:-)
K.h.
Christina

Snullemor hat gesagt…

Så dejlige billeder : )

Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com hat gesagt…

Lækkert! Og skøn lille buket. I like...

Unknown hat gesagt…

Jeg er bare vild med det sidste billede !
altså, den der kaffe kunne vi da godt indtage dér - ha ha :)

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

Jeg også vild med det sidste billede. det er så fint hjemme hod dig :)

Christina hat gesagt…

kate -
tak skal du ha - det er skægt, siger man ihhh på tysk betyder det at man synes at noget er ulækkert ;)
det tog mig ret lang tid at vænne mig til...

christina -
ja, haha - det prøver jeg også altid at overbevise ham om... men på den anden side så fortæller han mig stadig hvis han ser noget han tror jeg ville kunne lide, så det er nok ikke helt så slemt ;)

snullemor -
tak :) men man kan virkelig mærke at lyset begynder at blive "dårligere" - ihvertfald når det skal bruges til fotografering ;)

den lille lykke -
jeg synes altså også at det er dejligt at kunne have huset fuld med små buketter fra egen have :) ret meget luksus...tak :)

miri -
da vi købte huset var der ingen tilgang til haven fra den side af huset - vores bedste ide var vidst at få sat dør i netop der, det er så dejligt at kunne sidde ved bordet i køkkenet (og drikke kaffe) og kigge ud i haven :)
og jeg kigger også gerne ind i huset ;) ja, den der kaffe løber jo ikke nogen vegne ;)

anna -
det er meget skægt at prøve med lidt andre vinkler på sine billeder - jeg har tendens til at bruge de samme kedelige vinkler altid ;) tak skal du have :)

Barbara hat gesagt…

Hvor bor I skønt! Samlergen... Kender jeg heller ikke noget til! Er helt pjattet med de der huse du har lavet. Sidder og overvejer hvordan man gør ;) har nemlig også set dem i forretning og tænkte, at det vel ikke kunne være så svært.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...