Seiten

Mittwoch, 17. Oktober 2012

Danske loppefund og ting... // Trödel und Sachen aus Dänemark...


 


Jeg kan ikke tage til Danmark uden at skulle både i yndlingsbutikker og på loppemarkeder - så det bliver der altid sparet sammen til... Denne gang fik jeg et fint tilskud som gjorde at jeg kunne købe den længe ønskede Liebe platte, som jeg aldrig havde regnet med skulle hænge her - og så bruge mine opsparede feriepenge på andre lækre ting og sager... En Lyngby vase, lidt farmor-stel fra Lyngby, 2 smukke teak-møbler - altsammen fra loppemarkeder og til priser som gjorde at jeg havde en rigtig god fornemmelse i maven bagefter... En Casalinga vase kom også med hjem såsom en fin dug fra "lola". Danmark er som jul og fødselsdag på samme tid... Og jeg gider ikke tænke på den mærkelige følelse jeg engang i mellem kan få når jeg tænker på hvor forgængeligt det hele er og hvor overfladisk egentlig - men det er jo bare smukt og gør mig glad og lykkelig - så!
 
Flohmärkte und Lieblingsläden gibt es in Dänemark viele... Und ich kann nicht in Dänemark sein ohne ein paar davon besucht zu haben... Diesmal war ich bei Liebe und Retrovilla und auf den besten Trödel im ganzen Land. Mit nach Hause kamen Teakholzmöbel, Vasen, Tischdecke und ein bisschen Kleinkram - das meiste auf dem Trödel gefunden für wenig Geld. Dänemark ist für mich wie Weihnachten und Geburtstag auf einmal... Und hätte ich die Zeit und das Geld würde ich ein Laden in Berlin aufmachen mit den schönsten Trödelsachen direkt aus Dänemark.

17 Kommentare:

skatterenshyggekrog@gmail.com hat gesagt…

Smukke indkøb, man skal også leve livet med det som gør en glad :)
Smil herfra

Finurligefinesser hat gesagt…

Så fine ting du har fået med dig hjem :-) Jeg er vild med casalinga vasen, den måtte godt bo hos mig...

frkmus.dk hat gesagt…

Fine, fine ting du har fået med hjem.

Hilsen Gitte

Fliegenpilzwerkstatt hat gesagt…

Ach wie schön.Deine Fotos sind wieder ein Augenschmaus.
Kannst du mir einen Flohmarkt empfehlen den man unbedingt besuchen sollte?

Liebe Grüße aus dem sonnigen Lübeck von Antonie

Marina hat gesagt…

Hvor er det dejligt at I havde sådan en god tur. Jeg er helt vild med dine stemningsmættede billeder fra det danske efterår og glæder mig med dig over alle de fine skatte du har fået med dig hjem.

Marina hat gesagt…

Hvor er det dejligt at I havde sådan en god tur. Jeg er helt vild med dine stemningsmættede billeder fra det danske efterår og glæder mig med dig over alle de fine skatte du har fået med dig hjem.

Kristin hat gesagt…

Fine køb du har gjort dig her i Danmark. Tak for skønne inspirerede billeder!

Skjerstad hat gesagt…

Så fin vase du har kjøpt !
Liker formen den har og nydelig gulfarge :)
Danmark vil jeg også besøke..skjønner du koste deg der ;)

Janne

Loppe-shoppe hat gesagt…

Uh, en Lyngby-vase!

Skønne sager!

- og ja- vi lever som grever og baroner...

Louise hat gesagt…

smukke smukke ting Christina, men det er du vidst ikke i tvivl om... Og glædes ret meget ved vasen du har købt, den har jeg nemlig :-) :-)

Christina (Carla og krudtuglen) hat gesagt…

Lidt shopping skal der til:-) Det skader bestemt ikke, så nyd du dine smukke ting.
K.h.
Christina

Christina hat gesagt…

pia -
ja, det har du nemlig ret i - men engang imellem kan jeg altså godt få det lidt mærkeligt over alt det der shoppen... selvom jeg jo godt ved at de fleste ting som lander her ikke er de store dyre...

finurligefinesser -
den er også smuk og jeg er rigtig glad for den, når man har have kan man ikke have for mange vaser ;)

gitte -
ja, det var lidt af en gave-til-mig-selv fest :)

antonie -
danke, das freut mich :) flohmärkte gibts so viele, aber ich gehe gerne zu den örtlichen - in kopenhagen gibts "forum" - toll und die schönsten sachen aber soweit ich weiss ist es nicht sehr häufig...

marina -
tak for det :) jeg taber altid vejret når jeg ankommer til gården, der er bare så smukt :)

kristin -
de fineste ting bliver lavet i dk -så når jeg nu er der så sjældent så har jeg sååå mange ønsker, det kan godt være svært at vælge ;) men denne gang hvade jeg tænkt mig om inden jeg tog afsted så jeg ikke fik købt en masse dims i stedet for det jeg virklig gerne ville have...

janne -
danmark er altid et besøg værd.. vasen er fra casalinga og har den fineste gule og violette farve :) og en god størrelse, den ser ikke fjollet ud med en enkelt blomst i og slet ikke med en lille buket...

loppe-shoppe -
jeg pruttede lidt om prisen og så kom den med hjem - min første lyngby vase :)

louise -
du har dem sikkert allesammen ;) hvilken mener du? ja, det er smukke ting og jeg mangler stadigvæk at vise noget, kan bare ikke få det fotograferet fordi der er så trængt hvor det står... men det kommer :)

christina -
det gør jeg skam - og den dårlige samvittighed holder heller ikke længe, men den er der altså af og til. noget med de forkerte værdier eller sådan - men hvis det virkeligt var et problem så kunne jeg vidst ikke blogge om det jeg gør ;) kh christina

Snullemor hat gesagt…

Du kan et eller andet så det ikke virker overfladisk men som om hver en ting bliver budt velkommen...
Jeg kan virkelig godt lide din stil fordi den er med særlige/finurlige nipsting, men alligevel minimalistisk!
: )

Louise hat gesagt…

Ja egentlig mente jeg casalinga, men Lyngby har jeg også et par stykker af. Fik dem i julegave sidste år:-)

Er spændt på at se det sidste:-)

Christina hat gesagt…

snullemor -
det er bare en af de fineste komplimenter :) tak for det :) det er skægt det med stilen, for jeg kunne jo så! godt tænke mig at kunne det der med minimalismen, men kan bare ikke beherske mig... jeg synes nemlig at her engang i mellem virker for fyldt... så det er da meget rart at du synes at det er holdt nogenlunde enkelt :)

louise -
den har jeg slet ikke lagt mærke til... jeg har noget bare kigget langt efter waterquestén, er det sådan den hedder? de der lyngby vaser er altså smukke - kan godt forstå at I allesammen samler på dem :)

anlomar hat gesagt…

Ich habe dich über SLI entdeckt und finde deinen blog ganz wunderbar! Liebe Grüße!

Christina hat gesagt…

anlomar -
danke schön und willkommen hier bei mir :) freut mich sooo sehr mit neuen lesern aus deutschland :)
lg christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...