Seiten

Montag, 2. Januar 2012

Slow days...

2012 starter her meget meget langsomt - vi flyder på sofaen, på gulvet, ved bordet - går tidligt i seng - leger, eller kigger på - når regnen holder pause går vi måske udenfor... Nogen spiller klaver eller guitar, andre læser hele dagen - kort, vi nyder at lave så lidt som muligt...ja, jeg fik dem - men de fortjener et indlæg for sig selv...

...Velkommen 2012...
Verdens bedste kalender fra Moleskine, hvert år køber jeg den samme og hvert år er det svært at begynde med at skrive i den - de første ting der skrives ind skal se ordentlige ud, hvad der så kommer senere er ikke vigtigt, det er vidst lidt mærkeligt...9 Kommentare:

Malene hat gesagt…

Dejligt at starte året op på den måde - her går det ligeså stille for sig, og jeg nyder det.
Hehe...og så har jeg helt samme mani med en ny kalender (bortset fra at jeg ikke bruger sådan en pt., men så havde i hvert fald).

nic [luzia pimpinella] hat gesagt…

ah, bei dir sieht jetzt schon alles so nach frühling aus!

... und du trinkst aus meiner allerliebsten lieblingstasse...

;) nic

Christina hat gesagt…

malene -
høhø - jeg troede jeg var mærkelig helt alene ;) godt nytår til dig :)

nic -
eine unverschämtheit ;) chai mit mööölch ist in deiner lieblingstasse :)

bare WUNDERBAR hat gesagt…

Det ser rigtigt dejligt ud.. Idag er den første dag jeg sender ungerne afsted.. jeg skla først selv afsted om et par dage... Tingene går bare lidt langsomt nu... Der er rigtigt dejligt og forårsagtigt ud i jeres stuer... :)
Og er det mon ænderne der er flyttet ind? :)

Christina hat gesagt…

oh ja ænderne :)) jeg havde ønsket mig ælling rigtig længe og da jeg for en kort stund er kommet ud af kontominus har jeg købt ind hos t.i.n.g.
sådan noget har jeg ikke gjort siden før frans :) jeg æælsker dem :)

3. sal til højre hat gesagt…

Lidt er godt :)

Louise hat gesagt…

lyder sørme til i hygger hjemme hos jer, hvor dejligt. Jeg ville også ønske jesper havde et par dage mere, bare så vi ku ha taget lidt tid, også i vores gear... Alle juledagene er ligesom gået i tøsernes gear... Og lige om lidt, så fortsætter arbejdslivet i sit gear... og det er jeg ikke parat til... Men det ved du jo.

Skønt med ænderne, jeg fik også den store i julegave. Hvor er de altså bare smukke... ALle steder i ens hjem kan de bare stå.

GLæder mig til at følge dig i 2012

Og NYD NYD NYD nu dagene

by myr hat gesagt…

Det lyder helt igennem dejligt! Og jeg elsker at se billeder fra dit hjem, det hele virker så afslappende og harmonisk - bare det var hos mig der så sådan ud:-)
Jeg kender ikke den kalender, er den bare go?? Måske man sku tjekke den ud....sjovt, jeg har det på nøjagtig samme måde - det første der skal skrive i en ny kalender skal se virkelig pænt ud!!! Og det der kommer senere ligner noget der er løgn, hi hi:-)
Kh. og godt nytår
Malene

Christina hat gesagt…

rosalina -
tit bedre end meget :) håber det går fremad hos dig...

louise -
manden her er altså også på arbejde, jeg sløver alene med de 4:) når man har børn er det nok bare sådan - i deres gear, det er bare ok. når de bliver for anstrengende så går jeg i kælderen og laver vasketøj ;) ja, jeg er vild med de ænder, de er helt specielle :)

malene -
tak for din søde kommentar - men selvfølgelig ser det ikke sådan ud hele tiden og over det hele, jeg fotograferer da kun de hjørner som ikke gør ondt i øjnene ;) og en harmonisk familie kan man vidst ikke kalde os - hm hm ;) men det er da ok hvis vi ser sådan ud :)
kalenderen er ret så dejlig - men det er mere kvaliteten og udseendet som tiltaler mig, den er ikke speciel indeni. ja, fra og med side nr.2 har jeg senere hen problemer med at tyde hiroglyfferne...
godt nytår også til dig og dine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...