Seiten

Mittwoch, 22. Februar 2012

Jamie & tulipaner // Jamie und Tulpen


I aften skal jeg lave mad sammen med ham her ovenover og til dessert skal vi have nogle af dem her nedenunder... Og så er der købt bio-salvie, elsker det ovenpå ovnbagte kartofler med smør...

Heute Abend werde ich zusammen mit dem hier (der da oben...) kochen, geht nie falsch ;) und zum Nachtisch gibts auf jeden Fall Heidelbeer-Etwas...Og så lige de obligatoriske tulipaner som bare ikke må mangle i februar... De gør det lidt nemmere at komme igennem denne her seje måned... // Und hier die obligatorischen Tulpen die im Februar nicht fehlen dürfen, sie machen es irgendwie leichter durch diesen zähen Monat zu kommen...

6 Kommentare:

Unknown hat gesagt…

Jamen, så er du da i fuld gang med en skøn dag :-)

Christina hat gesagt…

haha, jeg borer huller - nogle enorme nogen og dyblerne passer IKKE og jeg er ved at blive sur ;) jeg startede med søm!!!

betine hat gesagt…

hi hi... UPS :)

Men det lød ellers hyggeligt med Jamie, smukke tulipener og lækkerhed...

Håber du får dem til at passe så :)

Maria Schwartz hat gesagt…

Jeg ELSKER tulipaner!! I alle farver.. :-)

Lyder som en lækker menu! Husk billeder!! :-)

bare WUNDERBAR hat gesagt…

Jeg kunne altså godt tænke mig at stemme på dig i den der nominering, men jeg kan ikk rigtigt gennemskue hvordan? Er det lidt indviklet? :)

Christina hat gesagt…

betine -
øhm, det tog mig pinligt længe og det endte med at jeg simpelthen borede skruer i uden dybler ;) jeg hader når det bliver kompliceret ;)har iøvrigt tænkt på hvordan du ene kvinde tapetserer??? OG får det til at sidde lige!!!! ?

maria -
tulipaner skal der til :) nårh ja, der var jo lige noget der ;) men det har jeg glemt ;)

rakel -
sødt :) bare klikke på den der knap øverst til højre på bloggen, så lander man på min "nominerungs-profil" hvor der er et hjerte under billederne - lidt kitschet - her kan man afgive sin "stemme" ved at klikke igen. det er en meget go måde at prøve sig selv lidt af på - og tallene snakker for sig selv - tysk feedback så at sige ;) så jeg er glad for dit hjerte :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...