Seiten

Dienstag, 5. Juni 2012

Wünsch dir was...

... ein bisschen wie Weihnachten ist es schon wenn man sich einfach so 5 Lieblingssachen aussuchen darf und das auch noch aus einem Internetshop mit Sachen die mein dänisches Herz höher schlagen lässt.
SO LEB ICH´s Shop-Bereich feiert 1/2-jähriges Jubiläum und verlost unter den mitmachenden Bloggern einen Wahnsinnsgutschein... Und ich mache zum ersten Mal Werbung auf meinem Blog...


Bei SO LEB ICH findet man unteranderem Design von POUL HENNINGSEN - EAMES - KAY BOJESEN und viele andere mehr... Es sind wirkliche echte Perlen dabei und meine Lieblingssachen sehen so aus - bitte schön - meine Wunschliste...... 5 lækre ting på en ønskeliste, jeg har - sikkert sammen med alle de andre tyske bloggere fået en opfordring til at lede efter 5 ting fra denne shop. Hvis jeg er heldig vinder jeg - hvis ikke, så har jeg i det mindste endelig fundet en internetshop i Tyskland med fineste ting og sager og jeg har lavet mit første reklameindlæg ...

7 Kommentare:

Davids Engle hat gesagt…

Krydser fingre for at du vinder;-)
Kate

Louise hat gesagt…

krydser alt hvad der krydses kan... for så skønne ting skal da bo hjemme hos dig.

stagen er vildt flot.... Kan ik finde ud af om jeg skal ønske mig den, eller kubus stagen til næste fødselsdag :-)

Christina hat gesagt…

kate -
det ville da være ret heldigt :) og det var faktisk ret svært at udvælge - kunne jo ha sat ca. 20 ting mere på listen ;)

louise -
jeg er vild med det hele - de havde slet ikke kubus-stangen derinde, men denn her er lige så lækker - kan godt li at den er så enkel... tænk at kunne gå amok i sådan en butik og så virkelig VINDE noget :)

Snullemor hat gesagt…

Åh ja nogle dejligheder som ville passe lige ind ; )

Jeg har lovet min datter aben i studentergave... hun skal i 1.g efter sommerferien og har ønsket sig den lææænge. En rigtig god "gulerod" synes jeg.
: )

Christina hat gesagt…

snullemor -
det ville være en drøm at vinde og de trækker først sidst på måneden så jeg kan drømme længe, ligesom din datter. det synes jeg er en sød ide iøvrigt, selvom jeg slet ikke er til gulerødder ;) ups, jo da, miin store fik marsvin da hun havde lært det lille 1 x 1, der hang små post-it sedler overalt i lejligheden..

Snullemor hat gesagt…

Jeg blev helt spændt på hvad du mon havde skrevet til mig, da jeg så din besked inde hos mig, men tænk ikke på det....Jeg forstår hvad du mener... den er ikke ment som en belønning, men som en gave : ) Syntes bare det var en god anledning, og så ved jeg at hun bliver rigtig glad for den.

Nu har jeg siddet og tænkt lidt, og kan faktisk heller ikke komme i tanke om nogen tilfælde hvor vi har brugt belønning/gulerod... pånær når de slår græsset og får løn for det... ; )
Men jeg tænker: Vores børn skal ikke engang gøre noget særligt for a få deres lommepenge, for så kunne det vel ligeså godt hedde løn og ikke lommepenge... og det ved jeg at mange andre er uenige i...
: )

Christina hat gesagt…

synes så nemt at man kan komme til at skrive noget "forkert" eller noget som nemt kan misforstås... godt du forstod :) jeg er helt enig, lommepenge skal hverken være løn eller gulerod, de skal bare være ;) og så kan man tjene lidt ekstra ved f.eks at rydde op i mors bil - hmmmm, det er et arbejde som her bliver betalt ret godt ;) skraldespanden derimod skal tømmes uden at det koster selvom min store søn altid lige skal forhandle lidt ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...