Seiten

Mittwoch, 5. Dezember 2012

Glimmerjul... // Glitzerweihnachten...


I år er vores jul glimmer-agtig og jeg synes at det er ret fint - faktisk er der ikke rigtigt kommet noget nyt til i år udover et par små ophæng - der er blevet pyntet med de sager som julekassen har haft at byde på de sidste mange år, vores gamle kirke - en masse lyskæder, udenfor og inde - bambi - et par grene med bær fra haven - den uundværlige jule-kugle-guirlande og så selvfølgelig de fine Kähler-stager... Jeg elsker jul og den hygge det giver at pynte lidt ekstra - og jeg glæder mig til alle de små fine ting som, nok mest drengene, kommer hjem med fra skole og børnehave... Og til de ting og sager vi får lavet ved vores klippe-klistre-dag herhjemme...  Alt hvad der mangler er en rød pude til sofaen og noget grandusk et eller andet sted... Og så de fine afskårede hyacinter, som altså ikke er til at opdrive hernede i det tyske... Faktisk måtte jeg også bestille de almindelige!?
Mikkeline hjalp med at lave det fine bare Wunderbar - inspirerede træ, som man ser dukke op overalt i blogland for tiden - det pynter nu på vores køkkenbord - så er der dog noget nyt alligevel...Dieses Jahr ist Glitzer-Weihnachten bei uns, luftig und bunt... Ganz viel Lametta-Guirlande und Perlenzeugs wurde zusammen mit Draht zu Kränze gebunden - sonst ist nicht wirklich Neues dazugekommen... Doch, Mikkeline hat mir geholfen einen Baum zu basteln - bare Wunderbar - inspiriert... Es fehlt noch ein rotes Kissen fürs Sofa und ein bisschen Tanne irgendwo - ach ja, und geschnittene Hyacinthen - die ich allerdings nirgends finde - dann ist Weihnachten bei uns zu Hause...

Ich habe mehrere Anfragen bekommen, ob ich aufgehört hätte auf Deutsch zu schreiben...
Mein Vater ist gestorben und da ich keine Möglichkeit eines Abschieds hatte, habe ich ihn hier - in meiner kleinen Welt - letzte Worte mit auf dem Weg gegeben... Übersetzen konnte und wollte ich nicht... Es mag merkwürdig sein diesen Ort dafür zu gebrauchen - ich bin mir auch nicht sicher ob ich es später bereue... Aber ohne Worte konnte ich ihn nicht gehen lassen...


13 Kommentare:

Mamameena hat gesagt…

Hvor ser der hyggeligt ud hjemme hos dig !:)

Finurligefinesser hat gesagt…

Hvor ser det fint ud, og ikke mindst de fine snefnug der falder over din side ;-) hvordan laver man det? ;-)

Anna Marie Weinreich hat gesagt…

ååååh, hvor er det fint. elsker de små jule sterinlys

Davids Engle hat gesagt…

Ja jeg kan se, at du også er glad for fin emballage:-) Jeg har også et par gamle æsker med juletræslys stående på hylder og i vindueskarme, og har endda et par æsker med gamle lyskæder stående. Emballagen var bare så meget pænere før i tiden. Jeg er vild med dit skønne glimmer-julehjem:-)
Knus

Christina Ravn hat gesagt…

Det ser bare SÅ dejligt ud!

Evelyn hat gesagt…

oh, mein beileid!! :(
aber deine bilder mit deinem hübschen zuhause mag ich auch ohne worte... :)

Oline Art hat gesagt…

Smukke julebilleder!

Julia Hausfrau hat gesagt…

Hvor ser det hyggeligt ud! Og snefnuggene er så fine, dem havde jeg også sidste år. De skal da vist frem igen, så tak for påmindelsen :)

Louise hat gesagt…

Ihh hvor er der bare så fint hos dig, flot flot jul hos jer....

Elsker de lille stjerne der lyser over kirken, hvad er det for en??

Og så er den vildt fin den gamle æske med lys....

Bare så fint generelt :-)

Og ja, de der snedrys, dem er jeg os vild med.... hvordan gør man det??

Karen hat gesagt…

Das tut mir sehr leid.
Mein herzliches Beileid!

Mir gefällt deine bunte Dekoration, auch wenn nicht viel neues dazu gekommen ist.

Sommerhusliv Hele Aaret hat gesagt…

Hvor ser det bare hyggeligt ud..
Er vild med alle de lyse farver :-)

Ha´en dejlig Advents Søndag.

Knus Susi

Christina hat gesagt…

mamameena -
tak :) har også været inde og kigge hos dig - det er suuuper gennemført :)

finurligefinesser -
ja, de er meget fine :) sidste år havde jeg også nogle, men de var mere som små hvide prikker - du finder dem ved at søge på "sne på bloggen" eller noget i den retning - jeg søgte sådan på tysk, så mon ikke det virker på dansk også ;) du skal bare kopiere en html-tekst ind i din sidebar... meget nemt faktisk :) det kan være at du må prøve forskellige versioner for at se om de virker på din blog - eller hvis du kan sådan noget, så ind og rette til i html´en...

anna -
dem fandt jeg hos loppemanden og de måtte bare med hjem, så meget finere end de emballager man får i dag...

kate -
ja, de er bare skønne de gamle emballager - synes især om gamle dåser... synes bare ikke jeg så tit falder over noget brugbart hernede - selvom det passer ikke, jeg var forleden i potsdam og fandt en af de der rigtig gamle butikker med sådan en oldgammel mand bag disken - han vidste nøjagtigt hvad han havde hvor OG han var meget bevidst om sine priser som var tårnhøje... desværre for han havde virkelig smukke ting...

christina -
tusind tak skal du have :)

evelyn -
danke...
na, das ist ja mal ein kompliment -freut mich...

dorte -
tak :) og nu hvor sneen er kommet og hyacinterne er sprunget ud er det rigtig jul :)

julia -
tak skal du have :) ja, snefnuggene er hyggelige som de falder der - så mangler der bare lige lidt julemusik i baggrunden ;)

louise -
stjernen er en tysk traditionel een som hedder herrnhuter... de fåes normalt i ret store til udendørs brug men de er ret dyre, så da jeg fandt den i mini så kun vi også få en :) det med snefnuggene har jeg beskrevet foroven :)

karen -
danke...
ich freue mich jedes jahr aufs neue über den inhalt der weihnachtskiste, aber meistens muss ein bisschen was neues dazu, vielleicht kommts ja noch :)

susi -
tusind tak skal du have - jeg kan slet ikke få nok af pastellerne :)
de giver en fin stemning synes jeg...

The Happy Caravan hat gesagt…

Hi, Loving your blog! Your home is amazing and look forward to future posts.
Sharon x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...