Seiten

Montag, 25. März 2013

Eva Rosenstand´s smukke årstider og en dejlig butik... // Jahreszeiten von Eva Rosenstand und ein Geheimtip für Retroliebhaber...De smukke smukke broderier fra Eva Rosenstand er efter lang tids søgen landet her hos os - jeg føler mig heldig og er ret forelsket i dem, vores helt egne årstider... Jeg elsker ting med historie, ting med patina og ting som har været værdsat og værnet om... Det gør det til en speciel ære at eje synes jeg...
Efteråret mangler dog... Måske der stadigvæk findes et ensomt efterår derude som en dag kan gøre samlingen komplet?

Jeg købte de tre broderier af Laura som har fysisk butik i København og som kan findes på facebook lige her -leder du efter retro og ting med historie så bugner Smukt Brugt af de fineste ting! Et lille udvalg af de smukke ting og sager kan du se herunder... Og jeg tror at jeg bliver nød til at skulle forbi når jeg igen kommer til Danmark - jeg leder nemlig efter en porcelænsfugl til væggen og en fin skolelampe i orange eller gul...  Det er altså dejligt at have ønsker - at glæde sig til at finde det rigtige og at lede efter det...Ich liebe Sachen mit Vergangenheit und Patina, und wenn es dann auch noch aus Dänemark kommt ist das einzige was mich zurückhält, meine finanzielle Möglichkeiten... Ich habe mich vor langer Zeit in den gestickten Bildern von Eva Rosenstand verliebt - die vier Jahreszeiten... Sie sind super schwer zu finden und meistens recht teuer - aber hier hat das Warten sich gelohnt!
Drei der vier Jahreszeiten hängen nun bei uns - der Herbst fehlt, aber ich suche weiter...

Ich habe die Bilder bei Smukt Brugt in Kopenhagen gekauft - heisst so viel wie Schönes Gebrauchtes...
Du findest Smukt Brugt hier auf facebook falls Du wie ich Retro liebst - eine kleine Auswahl ihre Sachen siehst Du unten... Laura versendet auch nach Deutschland und der Service ist super...Warum eigentlich findet man die schönsten Sachen nur im Norden?4 Kommentare:

Davids Engle hat gesagt…

Ja der er mange skønne sager i Smukt Brugt. Jeg er også jævnligt forbi:-)
Kate

betine hat gesagt…

De er så smukke - jeg er også bare SÅ glad for mine... Når du finder det sidste kan vi jo evt bytte, så kan du få det der passer til dine :)

Christina hat gesagt…

kate -
det kunne jeg nu også godt tænke mig - at kunne kigge forbi butikken... synes at det hernede tit bare er stablet og smidt ind på borde og stole - det er sjældent gjort lækkert at se på og det savner jeg meget...

betine -
det er en helt fantastisk ide :) men jo så kun hvis jeg finder et som passer i størrelsen til dine... har du set at der står noget bag på billedet? det er hyggeligt :)))

betine hat gesagt…

Ja, det er rigtig hyggligt ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...